Hlavním úkolem inženýrských sítí je zajištění přívodu potřebných energií, jako je voda, elektřina a plyn do domácnosti. Výstavba vodovodů, plynovodů a kanalizace je tedy při stavbě novostavby základním aspektem, který nemůže být podceněn nebo vynechán.

Provádí: - stavby-inženýrská činnost - ekonomické a organizační poradenství - projekce v investiční výstavbě - obchodní činnost - provádění staveb: - průmyslové - bytové - občanské - sádrokarton - příčky a podhledy - dodávka a montáž.

Zabýváme se: - pozemní a inženýrské stavitelství.

Inženýrské sítě - výstavba, oprava, rekonstrukce: - rekonstrukce, výstavba vodovodů a kanalizací - domovní čističky odpadních vod, septiky, žumpy. - zemní práce rypadly - autodoprava, přistavení kontelnerů 3, 5t - opěrné zdi, gabiony - zpevněné plochy

Stavební činnost, pozemní a inženýrské stavitelství. Zámečnická výroba, montáž.

Stavební společnost. Výstavba, rekonstrukce: - průmyslové stavby - výrobní, skladovací objekty, ocelové haly, administrativní budovy - kanalizace, vodovody. Stavby na klíč, novostavby. Rodinná výstavba, rodinné domy, bytové domy. Generální nebo dílčí dodávky občanských a bytových staveb.

Výstavba: - inženýrské sítě - plochy a parkoviště - základové desky. Zajištění: - zemní práce, přípojky, ČOV.

Zemní práce. Výstavba inženýrských sítí.

Stavební práce: -stavby na klíč -inženýrské -průmyslové.

Nabídka: - generální dodávky staveb inženýrských sítí.

Stavební firma: - stavby bytové, občanské, průmyslové - rodinné domy na klíč - inženýrské sítě - rekonstrukce objektů.

Vodovody a kanalizace Výroba a distribuce pitné vody a kompletní zákaznické služby v oblasti provozování vodovodů a kanalizací.

Stavební činnost. Rekonstrukce budov. Demolice. Inženýrské stavby.

Vodohospodářské stavby. Inženýrské sítě. Zemní, demoliční práce.

Služby: -provozování vovovodů a kanalizací -laboratorní činnost s akreditovanou laboratoří -stavební činnost-výstavba vodovodů a kanalizací -projekční činnost v oboru.

Stavební firma: -provádění pozemních a inženýrských staveb, rodinných domků -rekonstrukce fasád -lité podlahy. Obchodní zastoupení firmy JAP Přerov-schodišťové systémy.

Čistění jímek a odpadů - projektová činnost v oboru pozemních staveb - výkon stavebního dozoru - odborné vedení staveb - kontrola finančního čerpání nákladů staveb ve vztahu k vlastní realizaci - speciální metody čištění, monitorování a rekonstrukce kanalizačních sítí, jímek, šachet a vpustí, včetně vypracování posudků a návrhů opatření

Stavební činnost. Výstavba, opravy, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - průmyslové stavby, haly - inženýrské sítě - stavby na vodních tocích. Půjčovna: - ruční nářadí, malé stavební mechanizace. Středisko dopravy: - přeprava materiálu a zemní práce. Stavební bazar: - nové i použité stavební materiály.

Společnost TRIMAX, a. s. je společnost s bohatými zkušenostmi v oblasti stavebních prací s hlavní specializací na podzemní práce prováděné hornickým způsobem a inženýrské sítě.

Zemní práce . Autodoprava vozy Tatra + vlek. Stavební práce.

Zámečnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Pronájem nemovitostí včetně služeb. Ekonomické a organizační poradenství.

Stavební projekce, projektování. Výstavba-inženýrské stavby. Výroba měřicích, kontrolních, zkušebních, navigačních přístrojů a zařízení.

Stavební práce: - inženýrské a pozemní stavby.