Hlavním úkolem inženýrských sítí je zajištění přívodu potřebných energií, jako je voda, elektřina a plyn do domácnosti. Výstavba vodovodů, plynovodů a kanalizace je tedy při stavbě novostavby základním aspektem, který nemůže být podceněn nebo vynechán.

Stavební firma DEMONTSTAV, s.r.o. úspěšně působí v oboru demoličních a zemních prací. Dále se zaměřujeme na realizace veškerých průmyslových staveb, výstavbu rodinných a bytových domů, výstavbu inženýrských sítí či zhotovení zpevněných ploch. Naleznete nás na adrese Zengrova 630/83, Ostrava.

Společnost FEK PRO s.r.o. se zabývá vývozem žump, septiku a jímek. Dále provádíme tlakové čištění, monitoring kanalizací a potrubí. V oboru se pohybujeme již mnoho let a můžeme nabídnout reference od velkého zástupu spokojených zákazníků. Jednorázový i pravidelný vývoz žump a septiků. Náš vůz má 12 kubíkovou bečku a až 35 metrů ...

Firma výrobní družstvo STAVBAŘ vám zajistí vše od stavby na klíč, rekonstrukce střech či elektroinstalace. Také se zaměřujeme na zemní práce, pro které využíváme svou vlastní dopravu jako jsou například nákladní auta, bagry nebo nakladače. Mezi naše další činnosti patří i služby autoservisu. Naši kvalifikovaní zaměstnanci mají bohaté zkušenosti v ...

Provádí: - katodická ochrana plynovodů, vodovodů, zemní konstrukce - meření izolace potrubí Pearsonovou metodou. Výroba: - jiskrové defektoskopy.

MONTIS BAU s.r.o. poskytuje služby v oblasti strojírenství a stavebnictví. Realizace projektů v oblasti: - ocelové konstrukce - ocelové montované haly - opláštění hal - speciální montáže - zámečnictví - jeřábnické práce - inženýrské sítě - jádrové vrtání - pronájem stavebních strojů

Stavební firma - zemní práce - inženýrské sítě - stavební práce na pozemních komunikacích

Stavební firma, výstavba: - vodohospodářské stavby - čistírny odpadních vod - ČOV - vodovody, kanalizace, plynovody vč. přípojek - zemní práce.

Společnost Stababed, s.r.o. zajišťuje prodej materiálu pro stavebnictví, demolici, výstavbu příjezdové komunikace a kanalizace, zemní práce, pokládku zámkové dlažby a další.

Zemní, výkopové práce: - vytyčování inženýrských sítí - výkopy a realizace inženýrských sítí - úpravy, modelování zahrad - řezání asfaltových, betonových povrchů - svařování plastových potrubí včetně elektrotvarovek - hutnění terénu - budování a zpevňování cest - zimní údržba komunikace a další. Vodohospodářské práce. Strojní údržba.

Stavební firma KR OSTRAVA a.s. zajišťuje výstavbu: - inženýrské sítě, kanalizace - dopravní stavby - chodníky, cesty, silnice, komunikace - ČOV - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce. Zajištění a likvidace důlních děl.

Stavební firma, výstavba: - inženýrské sítě, vodovody, kanalizace, - vodní stavby (hráze, mosty), vodohospodářské stavby - zemní práce se stroji UDS 114 A, výkopové práce.

Naše společnost působí na trhu již od roku 1993 a má dlouholetou tradici v oboru stavebnictví. Zaměřujeme se zejména na prováděním pozemních, inženýrských a dopravních staveb různého rozsahu. Jsme schopni rychle a pružně řešit jakékoliv potřeby našich objednatelů v oboru stavebnictví. Dopravní stavby: - výstavba, rekonstrukce a oprava ...

Společnost DAP PROFI REAL s.r.o. realizuje stavby objektů na klíč: - výstavba rodinných domů - výstavba bazénů - výstavba plotů - realizace inženýrských sítí - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytů

Společnost TZB-energie CZ s.r.o. poskytuje kompletní zpracování projektů technické zařízení budov, včetně vzájemné koordinace.

Společnost Aleš Jasek s.r.o. se specializuje na zemní, výkopové a demoliční práce. Provádíme výkopy na přípojky pro inženýrské sítě, základy rodinných domů, bazény nebo septiky. Zajišťujeme řízený protlak pod komunikacemi nebo parkovišti. Provozujeme nákladní a kontejnerovou dopravu a nabízíme odvoz odpadu, suti nebo zeminy. Disponujeme vlastní ...

Stavební činnost, rekonstrukce inženýrských sítí, výkopové, demoliční a zemní práce, úpravy terénu, realizace zámkových dlažeb. Stavby pro energetiku, liniové stavby (vodovody, kanalizace, komunikace a další). Certifikace podle normy ISO9001.

Firma provádí demolice objektů, stavební práce, realizaci inženýrských sítí a zemní a výkopová práce a inženýrskou činnost. Provozuje vnitrostátní a mezinárodní autodopravu.

Činnosti v oboru dopravních staveb, údržbě komunikací a inženýrských sítích provádí v rámci své podnikatelské činnosti společnost Moravia Trend, s.r.o. Naše firma se svou činností zaměřuje na kompletní výstavbu a rekonstrukce komunikací, parkovišť, frézování vozovek, asfaltové koberce a také chodníky. Pokládku i rekonstrukce chodníků provádíme ...

Stavební firma. Stavební činnost: - rekonstrukce, modernizace objektů, bytů - rekonstrukce bytových jader, koupelen, ústředního vytápění, zdravotechniky - výstavba: - nové objekty, kanalizace, komunikace, chodníky, ploty - zateplování.

Provádíme: - výstavbu, rekonstrukce a opravy inženýrských sítí (vodovody, kanalizace, plynovody) - zemní i výkopové práce - demolice a likvidace staveb - odstranění staveb (hydraulické demoličními kleštěmi; sbíjení hydraulickým kladivem) - recyklace stavební suti a odpadů (drcení i třídění betonu, živice, cihly) - prodej ...

Stavební činnost: - inženýrské sítě - zpevněné plochy. Komplexní zemní práce. Řízené vrtané protlaky pomocí optického navigačního systému s CCD kamerou do průměru 500 mm. Řezání asfaltu a betonu. Vrtání soupravou HILTI: - otvory kruhového průřezu do 250 mm do jakéhokoliv materiálu.

Izolační a stavební práce: - tepelné, tlakové izolace - hydroizolace - opláštění hal - velkoplošné opravy střech - klempířské práce - rekonstrukce horkovodu - výstavba - chodníky, parkoviště.

Stavební firma, výstavba: - inženýrské sítě - zemní a výkopové práce - demolice, demoliční a bourací práce.

Výstavba, montáž: - kanalizace - inženýrské sítě - voda, plyn - topení, topenářské práce - plynařské a vodoinstalatérské práce.

Výstavba, rekonstrukce, opravy: - plynové rozvody (středotlaké, nízkotlaké) - plynové přípojky - domovní plynovody, instalatérské práce - zemní práce - kanalizace, vodovody Revize: - plynová zařízení