Je práce ve výškách bezpečná? Ano, pokud máte k dispozici kvalitní hliníkové lešení či pojízdné věže, zdvihací plošiny, stavební vrátky, ruční kladkostroje, žebříkové výtahy anebo závěsné lávky. Využijte tedy prodej či pronájem a pracujte s tím nejlepším.

Stavební stroje a zařízení. Pronájem montážních vysokozdvižných plošin. Výškové práce i horolezeckou technikou. Montáže reklamních zařízení. Elektroinstalace včetně revizí a přihlášek.

Pronájem - lešení s dvojitým zábradlím Montáž a demontáž - lešení s dvojitým zábradlím.

Půjčovna - lešení Prodej - stavební materiál

ED Plošiny s.r.o. půjčují montážní plošiny, které zajistí veškeré výškové práce v rozmezí 10 - 30 m. Vlastní plošiny značky Denka lift, Nyftylift a Compact. Pronajímá vysokozdvižné plošiny na 1 hodinu až na několik měsíců, doprava plošin je zdarma.

Prodej: - žebříky - lešení - insekticidy, fungicidy, herbicidy, hnojiva. Výroba: - razítka.

Naše firma se zabývá pronájmem pracovních plošin a jsme schopni zajistit i většinu prací spojených právě s montážními plošinami. V naší nabídce najdete plošiny OIL STEEL na podvozku Nissan Cabstar s výškovým dosahem 21 m a bočním dosahem 12 m.

Pronájem - vysokozdvižné plošiny.

Pronájem - lešení Montáž - lešení

Půjčovna, pronájem, montáž, demontáž, doprava lešení: -trubkové lešení -HAKI lešení -rámové lešení SPRINT -pojízdné věže-ALU (hliníkové) do 14m výšky, 4m možnost přepravy, ocel -pojízdné lešení Provádíme montáž, demontáž, přesun (přeprava) materiálu a dodávka na klíč.

PROVÁDÍ: - autodoprava - přistavování kontejnerů na čistou stavební suť, spalitelný a netříděný odpad - přeprava materiálu - dodání a doprava písku, štěrku, plaveného kamínku a prachu pod zámkovou dlažbu - vyvážení septiků a tukových lapolů - odvoz fekálií - čištění kanalizací tlakovou soupravou - instalatérské práce motorovým pérem - ...

Těžba dřeva, kácení stromů. Údržba zahrad a parků, zeleně kolem pozemních komunikací. Pronájem plošiny. Čištění okapů a reklam.

Montáž, demontáž a pronájem rámového lešení BOSTA 70 a RUX SUPER 65. Lešení fasádní a pojízdné. Montáž lešení provádíme se všemi platnými normami.

Zajišťujeme komplexní služby autodopravy - pronájem vozidel (minibusy, karavany, agregát, osobní a nákladní vozy), pronájem pracovních plošin, autoservis

Služby: -malby a nátěry -dekorativní technika -zateplení, nátěry fasád -stavba a pronájem lešení.

Dodávka - lešení - bednění - podpůrné výstěny pod bednění

Nabízíme elektromontážní či výškové práce s plošinou i z pojízdného lešení, nátěry, renovace eternitu, montáž reklam, hromosvodů či opravy komínů

Montáž, demontáž, stavba a pronájem: -rámové lešení -pracovní, záchytné, ochranné a pomocné lešení -plošin -podií -pojízdné lešení. Prodej lešení, nízké ceny, rychlost a bezpečnost. Montáž, demontáž-10000-15000m2 za měsíc. Působnost celá ČR.

Práce s montážní plošinou MP 10, MP 13, MP 16, MP 20, MP 27 Servis - veřejné osvětlení

Služby: - pronájem systémového bednění včetně veškerého servisu - zpracování plánů nasazení bednění - technická pomoc až po montáž přímo na stavbách. BEDNĚNÍ – ARTCO s.r.o. Bořivojova 878/35 130 00 Praha 3 Sklad: Domašínská 517 01 Solnice Kontaktní adresa: P.O.Box 11 517 01 Solnice

Zateplování fasád Pronájem a montáž - lešení Pokládání - obklady - dlažby Stavba - rodinné domy Zednické práce

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Železářství: žebříky, lešení, štafle, schůdky a ostatní výšková technika -stavební nářadí stavební chemie -malířské potřeby -potřeby pro kutily, zahrádkáře -zámky a kování.

Půjčovna - osobní a nákladní automobily Půjčovna - motocykly Půjčovna - lešení

- projektová činnost - elektromontážní práce - domovní rozvody - hromosvody - revize - výstavba a údržba veřejných osvětlení - prodej náhradních dílů na veřejné osvětlení - práce s plošinou