Je práce ve výškách bezpečná? Ano, pokud máte k dispozici kvalitní hliníkové lešení či pojízdné věže, zdvihací plošiny, stavební vrátky, ruční kladkostroje, žebříkové výtahy anebo závěsné lávky. Využijte tedy prodej či pronájem a pracujte s tím nejlepším.

Stavební firma: -novostavby -rekonstrukce -fasády -zateplování -zemní práce -doprava materiálu a veškeré ostatní stavební práce -půjčujeme lešení, kontejnery, výtahy a stavební mechanizaci.

Půjčovna stavební mechanizace a nářadí: - stavební výtahy GEDA - závěsné lávky STROS - shozy suti GEDA - stavební vrátky - pojízdné věže BLIZ - mobilní oplocení - stropní stojky PERI a DOKA - topidla MASTER - odvlhčovače vzduchu - ochranná zábradlí - mobilní buňky - staveništní rozvaděče - nářadí HILTI - zahradní technika - rýhovač ...

-klempířské a pokrývačské práce -dodávky střech na klíč -generální opravy střech -půjčovna montážních plošin MP 11, 12, 13, 16, 20 a elektrických a dieselových halových nůžkových plošin pobočka: Slovanská 45 463 12 Liberec XXV-Vesec

Provádíme: -pokrývačské a klempířské práce -izolace -fasády -zateplení. Služby: -půjčovna lešení.

Nátěry: - fasády. Zateplení: - fasády. Půjčovna: - lešení.

Prodej stavebnin: - stavebnicové rychlostavitelné fasádní lešení RUX SUPER 65/100 - modulové prostorové lešení RUX Variant - RUX RINGSCAFF (s rozšířenou kompatibilitou s ostatními modulovými systémy) - hliníkové pojízdné věže RUX MOBILO - kazetové zastřešení, podpěry a stropní stojky BERAND, výtahy a vrátky, mobilní oplocení, lešenářské ...

Práce, pronájem: - práce autojeřábem - pronájem terénní montážní plošiny.

Od roku 1999 Vám nabízíme naše služby v oblasti stavebnictví, lešení a autodopravy. Nabízíme komplexní řešení Vašich požadavků. Vyzkoušejte nás a přesvěčte se o naší kvalitě.

Montáž a demontáž fasádního, modulového a pojízdného lešení. Nabízíme široké spektrum výškových prací pomocí horolezeckých a speologických technik.

Provádíme stavby občanské, bytové, průmyslové, rekonstrukce i památkových objektů, výstavba rodinných domů vč. projektů. Dále pak zajišťujeme technické rozvody VZT, ÚT, RTCH, MaR, el. obsluha objektů a nemovitostí, půjčovna nářadí a lešení, úklid.

Prodej a půjčovna lešení a stavební mechanizace.

Stavební práce: -zateplování fasád -zateplení budov a domů -tepelné izolace -ploché střechy -zednické práce -rekonstrukce a přestavby staveb -bytová jádra. Půjčovna, pronájem: -lešení.

Naše firma nabízí služby montážní plošinou MP-16. Dosah je 16 metrů. Plošina je bezpečnější než lešení. Je vhodná například pro údržbu stromů, klempířské práce, montáž reklamy a jiné výškové práce, při kterých žebřík nestačí.

Realizujeme kompletní střechy, od klempířství, pokrývačství a tesařství po zateplování střech a opláštění hal. Pokládáme střešní krytiny betonové, pálené, asfaltové od firem Bramac, KM Beta, Tondach, Cembrit, IKO. Systém ochrany proti ptactvu Kraupner. Strojní zpracování plechů Schlebach. Montáž a prodej střešních oken Velux a Fakro. Okapové ...

Práce: - stavební - lešenářské. Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby.

Prodej, e-shop: -speciální materiály pro stavebnictví -distanční podložky -příslušenství k bednění -SYLODYN - antivibrační izolace -SYLOMER - antivibrační izolace.

Stavba rodinných domů - hrubá stavba, či domy na klíč. Partner Porotherm dům a Zelená úsporám. Projekty pro stavební povolení a prováděcí projekty, statické posudky a rekonstrukce domů a budov. Pronájem lešení Alfix Layher 1600m2.

Popis firmy: Jsme profesionální, stavební společností, která klade důraz především na KVALITU. Na naše díla poskytujeme nadstandardní záruky. Veškeré stavební práce provádíme POUZE profesionálními pracovníky. Chcete-li kvalitní práci, obraťte se na nás. Děkujeme.

Prodej, pronájem, půjčovna: - lešení - fasádní - prostorové - pojízdné věže - výtahy.

-výstavba rodinných domů na klíč -zateplování budov -rekonstrukce bytů a bytových jader -dlažby, obklady, sádrokartony -pronájem lešení -autodoprava -zemní práce -půjčovna stavebních strojů -kontejnerová přeprava

Autojeřáby, montážní plošiny: - Tatra AD 28 - Praga V3S AD 80 - Avia MP 13 - Nissan Cabstar.

Stavební firma: -novostavby -rekonstrukce -zateplování budov kompletním systémem -zakládání staveb -inženýrská činnost. Půjčovna: -lešení -bednění -malá stavební mechanizace.

Elektroinstalace. Maloobchod, prodej: -pračky, ledničky, TV -elektroinstalační materiál. Práce plošinami MP16. Zemní práce bagrem JCB 3Cx. Zemní protlaky. Trasování a vyhledání poruch na zemním kabelu

Služby: -aplikace těsnících prvků do pracovních a dilatačních spár -pronájem a montáž lešení.