Je práce ve výškách bezpečná? Ano, pokud máte k dispozici kvalitní hliníkové lešení či pojízdné věže, zdvihací plošiny, stavební vrátky, ruční kladkostroje, žebříkové výtahy anebo závěsné lávky. Využijte tedy prodej či pronájem a pracujte s tím nejlepším.

Provádíme montáž, opravy a údržbu: - vyhrazených elektrických zařízení - osvětlení - elektrické vytápění - výroba rozvaděčů - Elektroinstalační práce včetně dodávky materiálu - Revize a projekty - Pronájem montážní plošiny.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -písek. Pronájem: -lešení.

Montáž a pronájem lešení. V tomto oboru se pohybujeme už přes 30 let. V našem podnikání se soustředíme pouze na jeden obor a to lešenové konstrukce. Montáž a pronájem lešení: - lešenové konstrukce - současný objem lešení naší půjčovny činí 10.000 m2 trubkového a rámového lešení Layher. Práce ( lešenářské služby ): - fasádní lešení ( ...

Pronájem a montáž lešení. Půjčovna: - rámové lešení - pojízdné lešení.

Montáž, demontáž a pronájem lešení. Stavby RD, dřevostavby. Tesařské práce, výškové práce, zateplování. Výroba-dřevěné podlážky. Stavíme lešení i pro přehrady a vodní nádrže. Montáž-ploty. Prodej a montáž plastových oken.

Montáž, půjčovna, pronájem - lešení. Zámečnictví.

Tesařské práce. Stavba: - výtahy a vrátky. Montáže, demontáže a pronájem lešení.

Materiály pro suchou výstavbu - specializovaný prodejce celoevropské sítě mateřské firmy BAUSTOFF+METALL GmbH Wien. Velkoobchod, prodej: -sádrokartonové a sádrovláknité desky -spárovací tmely -zárubně, dvířka a příslušenství RUG* -nátěrové hmoty, malířské potřeby -parozábrany a difuzní fólie (i s hliníkovou vrstvou) -elektrické ...

Stavební práce: -rekonstrukce RD a koupelen, -obklady, dlažby, zateplování. Montáž a pronájem lešení.

Půjčovna: -lešení. Prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -nástroje, nářadí -barvy, nátěry, tmely. Služby: -kompletní dodávky střech -developerské projekty.

Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - sádrokartony - izolace - zateplovací systémy - omítkové směsi. Půjčovna: - lešení. Montáž: - sádrokartonu - minerálních podhledů - zateplovací systémy - veškeré zednické práce.

Zahradnické služby. Realizace a údržba zahrad, péče o trávníky, květinové výsadby, ošetření a kácení stromů, frézování pařezů a štěpkování. Půjčujeme montážní plošinu Denkalift, 18 metrů. Provádíme údržbu komunikací.

Prodej nového a použitého fasádního lešení MJ, Layher, Plettac. Prodej pojízdného lešení Layher. Půjčovna fasádního lešení.

Práce, elektroinstalace: - průmyslové rozvody vč. ex provedení, - domovní rozvody vč. el. přípojek, - práce na veřejném osvětlení, - pronájem montážní plošiny MP16 vč. obsluhy.

EVEREST servis s.r.o. - Jížní Čechy, specializace v oblasti stavebnictví, pronájem, půjčovna, prodej, poradenství, dopravní stavitelství, lešenáŕské práce, dočasné stavební konstrukce, lešení pro mosty, servis pro stavbu - lešení fa Layher, trubkové lešení a mobilní oplocení typu Heras. Kompletní lešeňový systém - lešení "na klíč" : - ...

Stavební firma: -bytová výstavba -rodinné domy -stavby na klíč -průmyslové stavby -fasády, výměny oken -rekonstrukce -pronájem lešení.

Stavební firma: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -truhlářské práce -stavba a pronájem lešení. Provozovna: -Šlovice 22, tel.377828110

Dodáváme: - rámové, fasádní, trubkové, pojízdné lešení.

Činnost firmy: - podlahy - autodoprava - lešení.

Prodej, pronájem, půjčovna: -lešení, lešenářská technika -pojízdné lešení HAKI -stavební stroje a zařízení.

Stavební firma, stavební práce. Těžba,prodej štěrkopísek, štěrkopísku-Jižní Morava. Tříděný i netříděný štěrkopísek, kamenivo různých frakcí, kopaný písek a kameny na skalky,kačírek,recykláty(stavební suť). Půjčovna stavební mechanizace a lešení -JM -vybrační pěchy a desky -přívěsné vozíky -lešení rámové a HAKI -míchačky,zednické ...

Provádí: - průmyslová, občanská a bytová výstavba - rekonstrukce bytových jader - zateplování - výstavba domů na klíč - stavební, zemní a lešenářské práce - půdní vestavby - tažení inženýrských sítí. Půjčovna: - lešení.

Prodej nového a použitého lešení značek: - RUX - Hunnebeck - Plettac - Layher. U těchto značek nabízíme i půjčovnu.

Půjčovna, pronájem: - montážní a pracovní plošiny (v průmyslových zónách a městech, při výstavbě a správě dálnic a dalších komunikací). Výstavba, rekonstrukce, oprava, servis, údržba, revize: - veřejné, venkovní a průmyslové osvětlení. Instalace elektro. Elektromontážní práce: - výstavba, oprava, údržba (kabelové rozvody, bezdrátový ...

Nabízí: - pronájmy pracovních plošin - doprava pracovních plošin - práce s pracovními plošinami.