Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Stavby, stavební práce: -ekologické stavby na bázi dřeva -přírodní zdravotně nezávadný materiál -návrhy, projektování.

Pozemní stavitelství: - zateplovací systémy, - projekce a realizace, - revitalizace.

Projekční činnost, projektové dokumentace. Architektonické studie, 3D vizualizace. Stavební dozor.

Zpracování, služby: - průkazy energetické náročnosti budov (PENB) - energetické audity - energetické posudky - poradenství v oblasti hospodaření s energií

Činnost: - projekce, studie rodinných domů - projekce, realizace interiérů - inženýrská činnost

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě. Realizace staveb.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektrických zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Dodávka investičních celků pyrolitických zařízení v oblasti likvidace odpadů, ekologická likvidace Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektrických zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Autorizovaný statik - projektová činnost kompletní statiky všech typů pozemních staveb.

Činnost: - architektonická - projekční práce ve výstavbě - návrhy interiérů

Činnost: - projektové práce ve stavebnictví - návrhy interiérů - inženýrská činnost - reprografické služby: - kopírování - skenování - tisk

Služby: - trhací práce, odstřely - stavební projekce

Architektonická kancelář: - architektonické studie - návrhy interiérů

Autorizovaný technik - projekty pozemních staveb.

Stavební činnost, služby - rekonstrukce - vestavby - sádrokartonářské práce - stavební projekce - zemní práce - nákladní autodoprava

Projekční kancelář: - projekce staveb - návrhy interiérů - urbanismus

Projekce: - pozemní stavby - rodinné domy - bytové domy

Územní plánování, architektura, pozemní stavitelství - projektové dokumentace staveb - architektonické studie a návrhy staveb a interiérů.

Stavební práce: -stavba a projekty nízkoenergetických domků -ploty, kounikace, bazény -izolace -sanace betonových a zděných staveb -průmyslové podlahy -speciální stavební práce.

Projekt-tým Zlín. Projektová činnost v investiční výstavbě: -projekty ústředního vytápění, zdravotechniky, plynoinstalace a potrubních rozvodů. Kancelář: Novesta-hala euronics U Zimního stadionu 4286.