Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Architektonicko projekční kancelář: - architektura, urbanizmu a územního plánování - kompletní projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost ve výstavbě - návrhy, projekty a dodávka interiérů - grafický design - modelové práce.

Projektování, projekce. Projektové dokumentace.

Projekce: - průmyslová technologická zařízení

Projektová organizace mostních konstrukcí a dopravních staveb.

Projekce, technické studie: - vodohospodářské stavby - čerpací stanice - vodovody, vodojemy - čistírny odpadních vod - malé vodní nádrže - protipovodňová opatření

Přípravné a projektové práce, posouzení stavu, odborné posudky nemovitostí, stavební dozor.

Projektová činnost - inženýrská činnost. - stavební dozor.

Služby: -architektonická, projektová a inženýrská příprava staveb

Projekce: - stavební - voda - kanalizace - plyn - elektro - topení Inženýrská činnost.

Projekty, projekce: - průmyslové stavby - občanské stavby - dopravní stavby - vodohospodářské stavby.

Služby: - projekce dispozičních a designových řešení staveb - návrhy interiérů - inženýrská činnost - správa a údržba nemovitostí

Práce: -rekonstrukce -výstavba rodinných, bytových a komerční­ch objektů -zateplování budov -hydroizolace plochých střech Služby: -projektová a inženýrská činnost

Činnost: - stavební projekce - účetní poradenství, řešení daňové problematiky - webové prezentace

Naše služby: - projektová činnost - průmyslové stavby - občanské stavby - elektroinstalační práce.

Výstavba rodinných domů, rekreačních objektů. Projektová činnost, projekce.

Projekce, dodávka, realizace: - železobetonové konstrukce typové i atypické v malém i velkém rozsahu - haly, sklady, sportovní a výrobní haly, zábavní centra, hypermarkety, vícepodlažní školní a nemocniční pavilony, hotely, hromadné garáže.

Stavba, výstavba: -bytová i nebytová Služby: -projekce

Stavební inženýrství. Poskytujeme: - komplexní služby v oblasti: - stavební projekce a inženýring

Vypracujeme kompletní projektovou dokumentaci pro pozemní stavby: rodinné domy-specializace, bytové domy, půdní vestavby a nástavby atd.

Služby autorizovaného technika ve stavebnictví - stavební dozor.

Inženýrská činnost - projektování - stavební projekce.

Projektování a realizace vodohospodářských staveb. Znalecká činnost v oblasti čištění komunálních a zaolejovaných odpadních vod.

Služby: - realitní činnost, - inženýrská a projekční činnnost, - správa nemovitostí, - elektromontážní práce, - zateplování objektů.