Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projektová činnost ve stavebnictví- nízkoenergetické a pasivní domy. Zpracování Průkazu energetické náročnosti budovy. Zpracování a vyřízení dotací Zelená úsporám. Vyhledání a transformace škodlivých patogenních zón. Návrh domu podle Feng -Shui. 3D vizualizace.

Činnost: - oceňování, odhady nemovitostí - zpracování kompletní projektové dokumentace

Služby: -projekce, zaměření a rozpočty staveb

Projektová činnost - inženýrské a investorské činnosti - poradenská a konsultační činnost ve stavebnictví - financování staveb (finanční modely a projekty). Středisko Žatec Hošťálkovo nám.126 438 01 Žatec tel. 415 710 009, 415 711 539 Středisko Teplice Lounská 4 415 01 Teplice tel. 417 577 926, 417 531 073

Projektová činnost ve výstavbě Stavebně technické průzkumy, odborná posouzení a diagnostika staveb a pasportizace budov.

Projekční kancelář: - projekty pozemních staveb

Zpracujeme Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) pro Váš rodinný dům, byt, bytový dům či jiný objekt.

Zpracování průkazů energetické náročnosti budov .

Rekonstrukce budov. Výstavba domů a bytů. Stavební projekce.

Firma STAVUM, spol. s r.o. se zabývá stavebními pracemi, rekonstrukcemi, v jejich výrobním programu naleznete: - ekologické - průmyslové - inženýrské - občanské - bytové - vodohospodářské - přístavby, opravy - projekční činnost - stavby pro energetiku. Vše na klíč - zajištění od výběru staveniště až po kolaudaci: - výrobní ...

Zpracování položkových rozpočtů dle projektové dokumentace. Oceňování investičních záměrů dle objektových ukazatelů. Zpracování kontrolních rozpočtů.

Projektování a realizace koupališť, bazénů, rehabilitačních zařízení ve zdravotnictví a wellness provozů.

Architektonická kancelář. Služby: -projekty staveb a rekonstrukcí

Výstavba a prodej nízkoenergetických domů. Projekce domů. Realitní kancelář.

Projektový ateliér se zaměřením na specializované stavební projekty a energetiku staveb.

Výstavba, provedení: - dřevostavby systémem Two by Four rodinné domy, nebytové stavby, rekreační chaty - vestavby a nástavby podkroví - střechy - dřevěné a kamenné fasády - pergoly - sádrokartony - pokládka plovoucích podlah - zpracování projektové dokumentace.

Projekty dopravních a inženýrských staveb. Nabídka posudků či studií v oblasti životního prostředí a spolupráce na územních plánech měst a obcí. Nabízíme vám projekty dopravních staveb (komunikace, cyklostezky, parkoviště, chodníky), dopravněinženýrských opatření, inženýženýrských sítí, přípojek, čistíren odpadních vod. Poradenství a studie v ...

Architektonická a projekční kancelář: - interiéry, - novostavby, - bytové stavby.

Prodej bytů. Inženýrská činnost. Projektová činnost ve výstavbě.

Realizace projektů: - zahradní dřevostaveb, - pergoly na klíč, - dětská hřiště, - altány, - zimní zahrady, - terasy, - ploty, - domky a chatky, - dřevěný nábytek, - houpačky a prolézačky pro dětská hřiště, - ploty, - brány, - zátiší zahrad.

Architektonické návrhy a realizace interiérů, exteriérů. Studie, projekty rekonstrukcí a novostaveb v územním a stavebním řízení.