Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Stavby pozemní, občanské: -novostavby -opravy a rekonstrukce rodinné a bytové domy -revitalizace panelové domy, koupelny, bytová jádra -luxusní interiéry a koupelny -terasy a balkóny - speciální technologie -zateplené fasády -výměna oken a stavebních výplní, plastová a eurookna -střechy - tesařství, klempířství, ...

Těžištěm činnosti je projektová a inženýrská činnost ve výstavbě v rozsahu všech výkonových fází: -projektová činnost, -příprava zakázky, -návrh a studie stavby, -dokumentace, -územní řízení, -stavební řízení.

Projektová činnost ve výstavbě - projekce staveb.

Projekt7. Zabýváme se: - rozpočty staveb - propočty, výkazy výměr. - vizualizace interiérů i exteriérů.

Projekční kancelář: - projektová činnost ve stavebnictví - inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Projekční atelier: - projekční činnost - architektonické studie - návrhy interiérů

Zajistím: - technické dozory staveb - studie, projekty staveb - položkové rozpočty staveb - výkazy výměr pro výběrová řízení

Činnost: - statické zajištění stavebních konstrukcí

Činnost: - projekční práce - inženýrská činnost - zpracování průkazů energetické náročnosti budov - termovize - dotace

Projekční a architektonický ateliér. Architektonické studie a návrhy (architekti). Projekční činnost (stavební inženýři). Vizualizace a animace staveb. Developerské projekty. Návrhy interiérů. Inženýrská činnost. Stavební a autorský dozor.

Služby: - grafické návrhy - technické výkresy - stavební projekce - zaměření stávajících stavů - dokumentace k územnímu řízení - dokumentace ke stavebnímu řízení / popř. ohlášení - dokumentace pro provedení stavby - dokumentace skutečného provedení stavby - průzkumy - ...

Činnost: - projekční - návrh interiérů - stavební dozor

Stavební a projektová činnost - realizace staveb - novostavby - projektová a inženýrská příprava staveb - koordinátor BOZP na stavbách - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Naše služby: - oceňování nemovitého majetku - projekce a realizace pozemní stavby.

Projektová a inženýrská organizace založená v roce 1992 ve spolupráci českých a švýcarských expertů v oboru: - projektování staveb - automatizace provozu budov - řízení investiční činnosti. Náš pracovní tým je složen ze zkušených inženýrů a techniků a je flexibilně rozšiřován o experty úzkých specializací. Pro náročné projekty jsme ...

Služby: - projektová a inženýrská činnost ve výstavbě

Služby: -projektové práce -engineering -oprava, servis čističek odpadních vod a lapačů -půjčovna a servis mobilních WC

Projekty, inženýring, dodávky staveb.

Stavební činnost - revitalizace panelových domů - dodávka a montáž oken - projektová činnost.

Činnost: - stavební projekce - inženýring - technický dozor investora

Projektová činnost ve výstavbě. Technický dozor stavebníka. Inženýrská činnost. Koordinátor BOZP na stavbě - školení BOZP a PO. Revize technických zařízení.