Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Stavební činnost, služby: - rodinné domy - rekonstrukce - nebytová výstavba - projektová dokumentace

Společnost JP ENGINEERING s.r.o. zajišťuje tyto služby - projektová dokumentace, projekce budov - stavební a technický dozor - zastupování při jednání s úřady - poradneství v oblasti investic.

Projektová kancelář: - posudky, dotace - projekty a inženýrské práce

Služby: -inženýrská činnost Práce: -studnařské

Provádíme projekty staveb kolejových, drážního zabezpečovacího zařízení, staveb silničních a staveb pozemních. Projektová inženýrská a konzultační činnost firmy zahrnuje projektové dokumentace ve všech stupních, včetně vyřízení příslušných povolení a rozhodnutí. Dále zpracováváme žádosti o dotace a příspěvky z národních a evropských dotačních ...

Služby -analýza zakázky -analýza staveniště -specifikace potřebných podkladů a průzkumů -specifikace potřebných prací a profesí -poradenské služby v oboru pozemních staveb -projektové práce -autorský dozor

Služby: -projekční, projektování, stavební projekce -inženýrská činnost v investiční výstavbě -znalecké posudky, odhady nemovitostí.

Projekce, projektový management, poradenství: - golfová hřiště

Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Stavební činnosti zahrnující speciální řemesla.

Projektování, inženýrská činnost: - pozemní stavby - vodohospodářské stavby

Práce: - geodetické - inženýrská geodézie Projekce: - pozemkové úpravy

Projekční činnost, architektonické studio - projektové dokumentace.

G-PROJEKT Projekční kancelář: -projektová dokumentace -pozemních staveb všech stupňů pro všechny typy staveb -stavební úpravy, přístavby.

Projektová, inženýrská činnost: -vodní stavby -vodovody -kanalizace -malé vodní elektrárny -znalectví v oboru.

Projektování, realizace, inženýrská činnost na elektrotechnických stavbách a technologických souborech.

Návrh a realizace interiérů a exteriérů bytových i nebytových prostor Novostavby RD Individuální návrh designového nábytku Rekonstrukce bytů, koupelen, bytových jader Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zprostředkovatelská činnost

Architekt. Autorizovaný architekt, autorizace v plném rozsahu. Architektonická kancelář, nezávislé architektonické studio: -zpracování veškerých projekčních prací, architektonických a urbanistických návrhů a územních studií -poradenská a konzultační činnost. Architektura. Urbanismus. Interiéry. Autorské dozory. Posudky. Komplexní ...

Projektová činnost. Výstavba, opravy: - elektrické rozvodné sítě - transformační stanice vestavěné a kompaktní betonové VN/NN i údržba a revize - telekomunikační sítě metalické a optické včetně kalibrací, měření, montáže, zafukování optokabelů - veřejné osvětlení.

Služby projektantům, architektům a stavebníkům v oblasti inženýrské činnosti ve stavebnictví. Zajištění vypracování projektové dokumentace staveb - občanské a průmyslové stavby, rodinné domy, rekonstrukce, přístavby. Geodetické práce a vyhotovení průzkumů pro přípravu stavby.

Komplexní služby architektonické kanceláře a vývoj projektů vč. poradenství. Projekční činnost: -investiční záměry, studie k investičním záměrům, rozpočty, oceňování stavebních prací, projekty nízkoenergetických a pasivních staveb, energetická náročnost budov, novostavby rodinných a bytových domů, průmyslové, inženýrské, občanské, pozemní a ...

Stavební firma: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -činnost technických poradců v oblasti stavebnictví a architektury -projektová činnost ve výstavbě.

Projekční ateliér. Architektura. Interiér. Stavební dokumentace. Design.