Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Jsme projekční kancelář, která Vám nabízí mnoho služeb. Od zpracování studie, projektu pro stavební povolení, financování až po výběrové vhodného dodavatele v blízkosti stavby.

Stavby: -rodinné domy - i projekce -rekonstrukce -obnova a zateplení fasád.

Vypracování statických posudků staveb.

Stavba, výstavba: -rodinné domy výstavba rodinných domů -zemědělské a průmyslové objekty -inženýrské sítě -rekonstrukce objektů -půdní vestavby Práce: -bourací -zemní -terénní úpravy Služby: -inženýrská činnost -zajištění projektové dokumentace -stavební dozor

Projekty elektro: -silnoproud -vnitřní, průmyslové, domovní, venkovní rozvody -slaboproud -vytápění -hromosvody.

Provádíme posouzení a ohodnocení staveb, oprav a rekonstrukcí, stavební rozpočty a kalkulace. Provozujeme energetické poradenství. Provádíme vysušení vlhkých zdí, odstranění plísní v bytech. Nabízíme zatepelní staveb a bytů ultratenkým izolačním nátěrem

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce budov - hrubé stavby, zakládaní staveb - zednické práce - obkladačské práce - izolační práce - sádrokartonářské práce. Projekční činnost.

Projektování a tvorba dokumentace pro vodní stavby.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Projekce: - dopravní stavby - venkovní architektura - sportovní, dětská hřiště

Účetní a daňové poradenství. Projektová činnost ve stavebnictví. Finanční poradenství.

Vývoj a stavba speciálního stroje pro těžbu sedimentů, plovoucí sací bagr. Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí. Projektové práce.

Služby energetické revitalizace objektů.

Inženýrská činnost. Stavební dozor. Projektování staveb.

Inženýrské a projektové práce.

Dodávka, realizace a montáž železobetonových prefabrikovaných mostních prvků, svodidel, protihlukových stěn. Inženýrská a projekční činnost. Výroba a dodávka čerstvých betonových směsí.

Projektová, inženýrská a investorská činnost ve stavebnictví. Provádění staveb včetně změn.

Projekční a architektonická činnost: - architektonické studie - projekty pro stavební povolení - projekty pro realizaci stavby - projekty interiérů - stavební dozor.

Služby: -projektování staveb -stavební dozor

Zpracování přípravné a projektové dokumentace řízených skládek odpadů, zařízení pro úpravu odpadů, recyklačních zařízení, sběrných středisek odpadů (dvorů), imobilizačních ploch a překládacích stanic odpadů. Dále kořenových čistíren odpadních vod komunálních. Zpracováváme projekty odplyňovacích zařízení a zařízení na využití skládkových plynů a ...