Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Služby: -odhady nemovitostí. -stavební projekce. -stavební dozor.

Výstavba pozemních a inženýrských staveb. - projekty pozemních staveb od studie až po realizační dokumentaci - realizace půdních vestaveb, rekonstrukce bytových jader, atd.

Služby: -projektová příprava a projekční práce -projektové dokumentace průmyslové, občanské, ekologické, energetické a zemědělské stavby -techniký dozor -dohled nad projektem -komunikace s úřady, podklady ke kolaudaci -poradenská činnost a konzultace v oblasti projekcí.

Předprojektová a projektová příprava staveb. Inženýrská a architektonická činnost.

Projektování pozemních staveb. Snižování spotřeby energií v domech.

Služby - projektová dokumentace dřevostaveb - inženýrská činnost -projektové dokumentace na snížení energetické náročnosti -průkazy energetické náročnosti -statické posudky -odborné posudky

Projektování staveb, bytových a rodinných domů a interiérů.

Projekce: -průmyslové, občanské a bytové stavby. Projekce, generální dodávky a výstavba: -průmyslové stavby. Energetický specialista - průkazy energetické náročnosti budov.

Služby: -projekční -architektonické -inženýrské -stavitelské -plány rozvoje měst. Stavební projekce: -příprava -architektonické studie -projekční práce -rozpočty -projekce na klíč Inženýrská činnost: -technický dozor investora -posudky.

Architektonická a projektová kancelář. Návrh a zpracování dokumentace a provedení stavby rodinných domů i občanských staveb.

Služby: -koordinátor bezpečnosti práce. -zpracování PENB průkaz energetické náročnosti budov. -inženýrská činnost. -projektová činnost. -stavební činnost, provádění staveb. -výkon činnosti Autorizovaného inspektora.

Inženýrská činnost Projektová činnost dopravních staveb

Služby: -technické dozory staveb -projekční práce -koordinátor BOZP na staveništi -rozpočty staveb -zateplování rodinných a bytových domů

Služby: -projekční činnost v investiční výstavbě -investorská činnost -inženýrské práce.

Projekční kancelář, projekční práce.

Služby - projekční kancelář - komunitní projekty pro obce - inženýrská činnost

Zpracování, dodávka: - veškeré projekční práce novostaveb i rekonstrukcí - komplexní výkon inženýrské činnosti při přípravě a realizaci staveb - poradenská a konzultační činnost.

Projekční kancelář se zabývá komplexním návrhem pozemních staveb všech typů

Projektování - bytová, průmyslová, zemědělská a občanská výstavba - projekty rodinných domů

Projektování a výstavba nízkoenergetických domů

Stavební práce, činnost: - výstavba občanských, bytových a průmyslových staveb - rodinné domy - rekonstrukce - výstavby a rekonstrukce domovních ČOV - zemní práce - stavební projekce

Projektová činnost ve výstavbě. Architekt. Projektant.