Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekční kancelář. Projektování činnost ve stavebnictví. Správa, údržba: - nemovitosti.

Technický dozor investora Inženýrská činnost Vypracování projektové dokumentace

Projekční kancelář techniky prostředí. Projekční kancelář WATÓ zajišťuje projektovou dokumentaci v profesích vzduchotechnika, vytápění a chlazení. Zpracování projektové dokumentace všech stupňů: - studie - dokumentace pro územní řízení - stavební povolení - realizační dokumentace - v nejvyšší kvalitě a v krátkých ...

Statika a projekce stavebních konstrukcí: -konstrukce ocelové, betonové, dřevěné -projekty opláštění -projekty založení. Projekce: -územní -stavební řízení -tendrová dokumentace -realizační dokumentace.

Stavební společnost. Řemesla, služby - výstavba domů, bytů - pozemní stavby - stavby na klíč - vodohospodářské stavby - obkladačské práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce Služby: -projektová činnost ve výstavbě Prodej: -stavební řezivo

Služby - geodetické práce - digitální zaměření objektů - projektové práce

Služby: -stavební projekce -stavební dozor

Služby: - konzultace v oborech výstavby a provozu telekomunikačních sítí - projekce a výstavba občanských a průmyslových staveb - zakládání a vedení projektů v oborech telekomunikací a výstavby - speciální projekty pro zvýšení efektivity provozů, změny procesů, apod.

Architektonický a projektový ateliér Kompletní projekty staveb - rekonstrukce a úpravy stávajících objektů - novostavby

-Inženýrská činnost v výstavbě, technický dozor -zprostředkovatelská činnost v oboru stavebnictví

Služby: - projektová, inženýrská činnost - geodetické práce - komplexní služby při výstavbě - oznámení před zahájemín výstavby.

Služby: - stavební projekce - inženýrská činnost

Služby: - stavební projekce - inženýrská činnost

Stavební firma - provádění staveb Zhotovení projektové dokumentace, dozorování staveb a oceňování staveb v položkovém rozpočtu

Činnost: - realizace staveb. - projekční činnost. - inženýrská činnost. - zámečnictví. - tesařské, pokrývačské práce.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Izolatérství Komplexní regenerace bytových zděných, panelových i historických domů zahrnující projekční a inženýrskou činnost, technický vývoj, kontrolu kvality a finanční poradenství.

Zpracování investičního záměru, studií a dokumentace. Zajištění profesionálního vedení stavby a kolaudace. Projektová a inženýrská činnost, realizace staveb.

Architektonická, inženýrská a projekční činnost.

Provádění pozemních staveb, jejich změn a odstraňování. Bytová výstavba Technický dozor. Zemní práce. Projektová činnost: -novostavby -rekonstrukce -přístavby.

Služby - ekonomické a finanční poradenství - inženýrská činnost ve výstavbě - projektová činnost ve výstavbě

Služby - inženýrská činnost - projekční činnost

Služby: - stavební projekce - vypracování architektonických návrhů a projektů interiérů