Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Služby: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - majetkoprávní příprava pro investory - koordinace přípravy staveb - technický dozor investora (TDI).

M - PROJEKCE s.r.o. se specializuje na projektování dopravních staveb, včetně silničních a mostních staveb.

Společnost ELK Technical Services s.r.o. je součástí skupiny ELK, která je rakouská jednička na trhu a jeden z předních dodavatelů montovaných domů v Evropě. Společnost ELK působí na českém trhu již od roku 1989. Jsme technická a projekční kancelář v Plané nad Lužnicí. Naší hlavní náplní je tvorba výrobní dokumentace, pro jednotlivé úseky ...

Vývoj, výroba, prodej, instalace a montáž. Divize BEZPEČNÝ DŮM: -přístupové systémy -VIP výtah -zabezpečení prostor a osob -kamerový systém -detekce požáru -nové sklepní kóje -life monitor. Divize MODERNÍ VÝTAH: -dodávky nové výtahy -výtahové komponenty, řídící systémy -výtahové šachty -výtahové kabiny -servis výtahů. Divize ...

Naše stavební firma LaVaRoss2010 s.r.o. zajišťuje komplexní servis pro investora v průběhu celé realizace stavebního díla. Provádíme rekonstrukce, výstavbu rodinných, bytových, administrativních, zemědělských a průmyslových objektů a to včetně jejich odstraňovaní a demolic. Nabízíme komplexní servis pro investora: -rodinná a bytová ...

Poskytujeme komplexní služby v oblasti architektury, projektování, inženýrské činnosti ve výstavbě, projektového managementu a odborného technického poradenství. Společnost je jedním z lídrů projektování ve 3D a modelování staveb systémem BIM na českém i slovenském trhu.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Realitní činnost

- stavební projekce - požární bezpečnost staveb - inženýrská činnost

Společnost MG-PLUS, s.r.o. je firmou zabývající se stavebními prácemi.

Azena s.r.o. se zaměřuje na projekci a stavbu rodinných domů a komerčních objektů.

Stavební firma OSP spol. s.r.o. provádí veškerou stavební činnost. Řeší střešní vazníky, spolupracuje s koupelnovým studiem a pořeší i domy na klíč v okrese Znojmo. Zajišťuje stavby, projekty, dodávky stavebního materiálu a betonu na celé jižní Moravě i na jiných místech ČR. Vlastní projekční kancelář a koupelnové studio kde zpracovává projekty ...

C.U.B.E., s.r.o. se zaměřuje na projektovou činnost.

City Upgrade, s.r.o. se zaměřuje na plánování rozvoje, návrhy veřejných prostranství, architektonické studie a projektování.

EMC PROJEKT, spol. s r.o. se zaměřuje na projekční a inženýrskou činnost.

Společnost L2 fasády s.r.o. projektujeme výjimečné opláštění budov. Naše specializace spočívá v designových provětrávaných fasádách z kompozitních materiálů, což dává vašim projektům jedinečný vzhled.

Eva Macholánová se zaměřuje na projektovou dokumentaci, územní řízení a na stavební povolení.

Nabídka projektů rodinných domů typových i individuálních. Výstavba rodinných domů na klíč zděných i dřevostaveb po celé ČR.

Společnost Moskala Stavební s.r.o.je stavební firma specializující se na rekonstrukce rodinných domů, novostavby rodinných domů, zateplování. Dále provádíme výkopové a zemní, geodetické práce, projekční činnost, stavební dozor a další.

Projekční kancelář Ing. arch. Petr Kopecký se zabývá projektovou činností ve výstavbě, poradenskou a konzultační činností, zpracováním odborných studií a posudků. Svým zákazníkům nabízím celou škálu odborných činností ve stavebnictví. Projekční kancelář - projektová činnost ve výstavbě - poradenská a konzultační činnost - zpracování ...

Ing. Arnošt Fabík se zaměřuje na projektovou činnost, architektonické studie, dokumentaci a technický dozor.

Ing. Karel Vaverka se zaměřuje na projekční, inženýrské a stavební práce a dozor na stavbách.

Projekční a inženýrská činnost Zavadil s.r.o. se zaměřuje na projekce, rozpočty staveb, výkazy, povolení a služby pro investory a stavební společnosti.

DD Haus s.r.o. se specializuje na nízkoenergetické dřevostavby a služby od projektování po realizaci stavby, včetně poradenství a zastupování na úřadech.

VHRoušar, s.r.o. se zaměřuje na vodohospodářské stavby a projekční činnosti, včetně stavebního dozoru a hydrotechnických výpočtů.