Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projektová a inženýrská činnost, dozorování staveb, provádění drobných stavebních prací, všechno zejména v oblasti výstavby zařízení pro nakládání s odpady: - skládky odpadů, kompostárny, sběrné dvory, překladiště, rekultivace, nakládání s bioplynem aj. - provozní řády, integrovaná povolení, EIA aj. Projektování dopravních staveb. Reklamní ...

Statické výpočty a posudky Stavebně architektonické části projektové dokumentace Kompletní staticky konstrukční části projektů (RD až administrativní komplexy)

Stavební činnost: - stavby na klíč - hrubá stavba - rekonstrukce - zateplování, termofasády. Stavební projekce. Zprostředkování stavebních řemesel.

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební. Služby: -inženýrská činnost v investiční výstabě -projekce, projektování -architektonické. Sídlo: -Staré Město 68603, Trávník 2106

Projekční kancelář. Projekční práce, stavební projekce, dokumentace, poradenství: - vodohospodářské stavby - vodovodní a kanalizační sítě - čistírny komunálních odpadních vod - úpravy toků, malé vodní nádrže Inženýrská činnost.

Řízení investičních projektů Inženýrská činnost v investiční výstavbě Stavební dozor Technický dozor investora Projektová činnost ve výstavbě Realitní činnost Správa nemovitostí

Projektová činnost ve výstavbě. Zpracování všech stupňů projektové dokumentace staveb, projekty rodinných a bytových domů, občanské vybavenosti, projekty rekonstrukcí staveb, půdních vestaveb.

Projektová činnost ve výstavbě - projekty vodohospodářských staveb. Úpravy toků a objekty na tocích, malé vodní nádrže, rybníky, ochranné hráze. Manipulační řády pro vodní díla. Povodňové plány obcí i firem. Hydrotechnické posudky objektů na vodních tocích. Inženýrská činnost pro výše uvedené stavby.

Montáž, půjčovna, pronájem: -jeřáby Výroba: -prefabrikované železobetonové konstrukční prvky Služby: -projektová příprava

Kompletní projekční práce pozemních staveb - rodinných domů, bytových domů, provozoven apod. Zastavovací studie území, návrhy dělení pozemků. Statické výpočty a posudky pro novostavby a rekonstrukce. Energetické výpočty a posudky, enrgetický audit, PENB, průkaz energetické náročnosti budovy. Vizualizace domů a interiérů. Poradenská činnost ...

Prodej rodinných domů, developerská činnost.

Rodinné domy na klíč. Montované nízkoenergetické i pasivní dřevostavby na klíč, zděné stavby. Ekonomické stavby. Poradenství, projekty, financování, ukázkové stavby. Prohlídky rodinných domů i rozestavěných staveb.

Projekční kancelář. Vypracování projektové dokumentace: -novostavby, přístavby a rekonstrukce domů, hal, obchodů a provozoven -půdní vestavby, garáže -změny užívání stavebních objektů -zajištění podkladů a vyjádření pro územní řízení, stavební povolení, ohlášení stavby -výpočet výkazu výměr.

Rodinné domy na klíč. Inženýrská činnost ve výstavbě a poradenství v oblasti stavebnictví. Stavební úpravy. Občanské stavby. Projektová dokumentace na klíč.

Architektonické studie Projekty pozemních staveb a interiérů - projekt pro územní řízení a stavební povolení - prováděcí projekty - autorský a technický dozor při realizaci stavby

Prodej: -byty Služby: -příprava a realizace staveb

Služby - projektová kancelář - projekty staveb - architektonické návrhy

Realitní činnost, prodej a koupě - nemovitosti Služby - stavební dozor - projektování staveb

Projekce a návrhy, projekční činnost. ohledně vytápění, zdrojů tepla. Projekční práce. Autorizace dle ČKAIT 1003819 Poradenská činnost Průzkumy Zaměření stávajících stavů Studie Dokumentace pro územní řízení Dokumentace pro stavební povolení Dokumentace pro výběr dodavatele Realizační dokumentace Dokumentace skutečného provedení ...

Služby - projektování nízkoenergetických typových rodinných domů

Stavební a developerská společnost. Výstavba domů na klíč, projekční služby. Hypoteční úvěry. Právní servis klientům. Inženýrská činnost.

Panelárna. Výroba: -železobetonových prefabrikátů. -silničních panelů. -cementových prvků. Práce: -armování (žebírková ocel, výztuže). Zámečnické práce: -ocelové konstrukce. -zámečnické výrobky (schodiště, zábradlí)

Služby: - účetnictví - správa budov - realitní činnost - vydavatelská a nakladatelská činnost - překlady, tlumočení - projektová činnost ve výstavbě

Statické výpočty. Projektová činnost, projektant.

Stavební a realitní činnost, pronájem nebytových prostor a development.