Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
íProjektová činnost ve výstavbě -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Projektování a inženýrská činnost v oblasti elektrických rozvoden a transformačních stanic všech napětí. Projektování všech druhů pozemních staveb.

Stavební činnost, výstavba - rodinné domy - průmyslové stavby Služby - projektová dokumentace Řemesla, služby, výroba - kovovýroba - zámečnické práce - klempířské a pokrývačské práce - izolační práce - sádrokartonřské práce

Inženýrská činnost v investiční výstavbě Zpracování rozpočtu, výkazy výměrů na profese : - Kanalizace, vodovod, plynovod, vytápění, elektroinstalace, vzduchotechnika, přípojky.

Projektová činnost ve stavebnictví. Projektové služby. - v oblasti vytápěcí techniky - v oblasti nízkoenergetických či pasivních domů. Poradenská činnost v oblasti úspor energií.

Kompletní servis od návrhu stavby, přes projektovou dokumentaci, vyřízení stavebního povolení až k samotné realizaci stavby.

Stavební práce: -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce budov. -zateplení fasád. -zemní práce. -klempířské, pokrývačské práce. Služby: -kompletní zpracování projektové dokumentace. -odhady nemovitostí. Truhlářské práce, výroba: -nábytek na míru. -kuchyňské linky. -dřevěná okna, dveře. -strojní olepování hran. Prodej: ...

Projekty hřišť a sportovišť. Inženýrská činnost. Správa majetku, budov a nemovitostí. Poradenství a vzdělávání v oblasti podnikatelských aktivit. Výuka verbální a neverbální komunikace.

Služby: -projektová činnost -realitní kancelář

Činnost: - montáž sádrokartonu

Činnost: - výstavba rodinných domů z vápenopískového zdiva - stavební projekce

Architektonické služby: -projektování pozemních staveb

Služby: -stavební dozor -odborné posudky -měření termovizí -inženýrská činnost -projekční práce

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komerční a výrobní objekty - rekonstrukce - stavební projekce

Služby: - projekce technických zařízení staveb - projektová dokumentace vytápění, chlazení a domovní plynovod

Architektonický ateliér. Studie, projekt, architektura, i nženýrink, dodávky na klíč, rekonstrukce, adaptace, autorský dozor, výběrová řízení na dodavatele, dokumentace skutečného stavu: -stavby pozemní, občanské, bytové, průmyslové -čerpací stanice pohonných hmot, např. ARAL, OMV -rodinné domky, vily, administrativní budovy ...

Služby: -projektová činnost v investiční výstavbě v oboru voda, kanalizace a plyn -vedení účetnictví a ekonomické poradenství.

Realizace pozemních staveb. Stavební firma. - výstavba rodinných domů dle dodané projektové dokumentace - rekonstrukce budov a bytů - zateplováním bytových domů - stavby průmyslových objektů - realizace stavebních prací na přání zákazníka - vypracování projekčních dokumentací - poradenství v oboru stavitelstí a TZB

Projekční stavební činnost

Architektonická a projekční činnost Projektová dokumentace Odborné znalecké posudky Pasportizace Digitalizace objektů

Služby: - stavební projekce - činnost koordinátora staveb - technické dozory staveb Výstavba: - pozemní stavby - rodinné domy - výrobní objekty - roubené stavby

Projektová činnost ve výstavbě, projektant, konstruktér.