Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekční kancelář: - projekce stavební - novostavby - rekonstrukce. Návrh, dodávka: - interiéry - vybavení kanceláří na klíč.

Služby: - stavební projekce - inženýrská činnost

Nabídka projektových a konzultačních služeb pro mostní i inženýrské stavby.

Služby: - architektonický a projekční ateliér - stavební projekce

Služby: - architektonické - stavební projekce

Kompletní stavby na klíč: -stavební práce -rekonstrukce Zemní práce. Projektová činnost ve výstavbě.

Projekční činnost: - stavební projekce pro České dráhy - modernizace železničních tranzitních koridorů - komplexní řešení železničních staveb.

Služba: -projekce technických zařízení budov, TZB Projekce: -vytápení -chlazení -vzduchotechnika -zdravotechnika

Služby: -inženýrská činnost -stavební dozor.

Projekce: -pozemní stavby Projekce pozemkových úprav.

Návrhy a realizace interiérů - 3D vizualizace koupelen a interiérů - Provádění, rekonstrukce: - půdní vestavby, RD, byty - koupelny a bytová jádra - dekorativní omítky-Antické zeminy Florentské, benátské štuky, italica. - Prodej: - neviditelná revizní dvířka pod obklad

Projektová činnost ve výstavbě

Projektování a realizace průmyslových staveb, sklady hořlavých kapalin a čerpací stanice pohonných hmot včetně rekonstrukcí.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Inženýrská činnost ve stavebnictví

Výstavba nových Eco budov. Rekonstrukce starších objektů. Dodávky a montáže: - tepelné izolace pro založení, stěny, střechy, potrubí a tepelné mosty - účinných oken a dveří - speciálních materiálů pro Eco budovy . Navrhování a plánování technologie pro ekologické budovy: - systémy rekuperace tepla - zdroje energie pro vytápění a ...

Firma C-ENG se zabývá navrhováním a projektováním nosných konstrukcí nejčastěji železobetonových.

Poradenství: -stavební -rozpočty staveb -stavební dozor -inženýrská činnost -soudní znalec v oboru stavebnictví.

Provádíme: - Služby projektanta a statika - Zednické a obkladačské práce - Elektroinstalace - Sadrokartonářské práce - Plovoucí podlahy, PVC, koberce - Revize a posudky - Výroba a montáž oken, dveří - Instalatérské a topenářské práce - Montáž a servis plynospotřebičů - Plynařské, topenářské práce - Veškeré drobné opravy - ...