Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
- architektonické studie energeticky pasivních a nulových staveb - projektové dokumentace energeticky pasivních a nulových staveb - projektové dokumentace rekonstrukcí na energeticky pasivní a nulový standard - komplexní energeticky pasivní a nulová architektura - komplexní stavebně energetické a tepelně technické expertizy a posudky studií - ...

Developersk éprojekty, stavebnictví, reality, nanotechnologie a investiceme. Poskytujeme také služby bytového designéra a hypotečního poradce, zpracování projektové dokumentace, architektonických studií, vizualizací přes vyřízení stavebního povolení se zajištěním veškerých specializací a rozpočtu až po samotnou realizaci stavby.

Architektonická činnost - projekční činnost. Projektování.

Realizace projektů v oblasti bytové i průmyslové výstavby od výkupu pozemků až po kolaudaci díla. Developerské projekty.

Kompletní inženýrská činnost ve stavebnictví.

Elektroinstalační práce Zateplování fasád Výměna - okna - dveře Stavba - ploty Zemní práce Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy na klíč - bytová jádra Vodoinstalační práce

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - technologické zařízení - elektrárny, teplárny, spalovny, výtopny. Projekce, montáž, dodávka: - ČOV - čerpací stanice - úpravny - kompresorové stanice - potrubní rozvody.

Projektová činnost ve výstavbě -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Provádíme: - zednické práce - realizace staveb, jejich změn a odstraňování - rozpočtování staveb a stavebních prací - inženýrská činnost v investiční výstavbě - projektování jednoduchých a drobných staveb, jejich změn a odstraňování pronájem a půjčování věcí movitých Velkoobchod. Specializovaný maloobchod se smíšeným ...

Stavební firma. Stavby: -inženýrské -občanské -bytové -průmyslové. Projekční činnost.

Projekční kancelář: - architektura - projekce - inženýrská činnost.

Energetický průkaz Energetický audit Projekční činnost Termovizní diagnostika Znalecké posudky

Projekční a inženýrská kancelář: -projektování pozemních a inženýrských staveb -přípravná a projektová dokumentace pozemních staveb.

Nabídka řešení staveb od studie po jejich realizaci. Tvorba návrhů interiérů.

Firma byla založena v roce 1997 ing. arch. Zdeňkem Duroněm. Tento atelier se v současnosti věnuje především architektonické činnosti v oblasti projektů komerčních a bytových staveb. Činnost: - projektování a realizace interiérů - design a produkce bytového a kancelářského nábytku - komplexní realizace bytových a kancelářských ...

Stavební činnost Služby: - sanace vlhkého zdiva - hydroizolace stavebních konstrukcí - stavební činnost - projektová a poradenská činnost.

Služby: -architektonické studie -stavební projekce.

JS Produkt je projekčně realizační firma, navrhující interiér i exteriér bytových i nebytových prostor. Naše firma provádí drobné i větší zakázky z oborů: -malíř -tapetář -dekorativních maleb -renovace starožitného nábytku -zednictví -sádrokartonářství -elektrikářství -truhlářství -obkladačství Jsme schopni zrealizovat celé ...

Stavební firma: -poradenské služby -stavební dozor -projektová činnost -rozpočtování staveb -výstavba, nástavba rodinných domů -pokrývačské a klempířské práce -zámkové dlažby -zateplovací systemy a dekorativní omítky.

Provádíme: - znalecké posudky v oboru stavebnictví - projektová a inženýrská činnost.

Stavební firma. Stavební projekce. Výstavba: - komplexní stavební práce - rodinné domy na klíč. Autorizovaný prodejce stavebního stěnového systému IZOBLOK.