Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projektová činnost ve výstavbě. Architektonická kancelář.

Činnost: - projektová dokumentace - dřevostavby - zděné stavby - foukaná izolace - dotace zelená úsporám

Projekční, stavební a obchodní firma: - realizaci staveb na klíč i výstavba dle individuálních projektů - rodinné domy 370 typových řešení - domy bytové - objekty pro podnikání - rekonstrukce - půdní vestavby - dozory staveb - stavební povolení - projekty pozemních staveb a čističek odpadních vod - plastová okna FEN ...

Firma nabízí vypracování projektové dokumentace pro všechny požadované úrovně.

Projekty, realizace staveb: -projekty staveb -technický dozor -zpracování rozpočtů -předvýrobní a výrobní příprava staveb -kompletní realizace staveb.

Služby: -projektování staveb, inženýrská činnost -občanské stavby-hotely, obchody, restaurace, sportovní zařízení, nemocnice, domovy pro seniory, kostely, rekonstrukce historických a současných objektů -koordinace projektových prací -odborné architektonické návrhy -objemové studie -stavební i projektový ...

Provádíme architektonické a inženýrské činnosti včetně projektování.

Jsme společnost, která poskytuje komplexní projektové a konzultační služby při přípravě a realizaci staveb a technologických celků. Mezi další patří inženýrská činnost pro průmyslové a občanské stavby, liniové stavby, inženýrské stavby, chemické provozy, základy strojů a linek, průkazy energetické náročnosti budov, zelená úsporám. Dodavatelská ...

Architektonická a inženýrská činnost a technické poradenství.

Projekční ateliér. Inženýrské stavby. Čistírny odpadních vod.

Zajištění stavby od projektu, stavebního povolení, vlastní stavby až po kolaudaci.

Veškerá stavební činnost: -novostavby -rekonstrukce -půdní vestavby. Inženýrská činnost: -stavební dozor -zajištění stavebního povolení. Projektování. Projektování počítačem. Zajištění stavebních prací. Kompletní projektová dokumentace. Realitní činnost: -kompletní služby, nemovitosti. Pronájem systémového lešení. Kopírovaní: ...

Projekce: -průmyslové, občanské stavby, technické sítě -průzkumné a přípravné práce -geodetické zaměření stavby -zpracování architektonicko-stavební projektové dokumentace -odhady a oceňování nemovitostí.

Služby: -projektová činnost ve výstavbě (stavební projekce, projektant, projekční práce) -inženýrská činnost ve výstavbě.

Projekční a inženýrská kancelář specializující se na projekty a rekonstrukce pozemních staveb. Projekce: - průmyslové stavby - rodinné domy - bytové a hotelové domy - obchodní domy a centra - administrativní budovy - budovy pro výuku a vzdělávání - zábavní centra - projekty revitalizace panelových domů Inženýrská činnost

Specializovaná projekční kancelář: -územně plánovací dokumentace a územně plánovací podklady na území měst a regionů jižní a střední Moravy, jižních a východních Čech, ale i v ostatních částech ČR.

Projektová činnost ve výstavbě. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Prodej: -průmyslové armatury

Projekční a poradenská kancelář v oblasti pozemního stavitelství, projekce. Školení a konzultace software SPIRIT a ArCon.

Architektonická činnost. Projektová činnost ve výstavbě.

Projekční kancelář s profesí architekt, stavební inženýři, technici, kresliči: - zpracování projektů - vyřízení stanovisek dotčených orgánů, územního rozhodnutí, stavebního povolení - příprava stavby - zajištění dozoru na stavbě a kolaudačního řízení.

Projektová činnost ve výstavbě Správa menších počítačových sítí.

Stavební firma. Návrh a realizace staveb.

Projektování - pozemní stavby - 3D vizualizace a animace staveb