Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Oceňování majetku, projektová činnost ve výstavbě.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

-Inženýrská činnost v investiční výstavbě Projektová činnost ve výstavbě

Inženýrská činnost Projektant

Stavební projekty, vizualizace staveb ve 3D, stavební dozory, odborné vedení staveb, odborné poradenství podpořené 40letou praxí ve funkci stavbyvedoucího, projektanta a stavebního dozoru.

Stavební, projekční práce.

Chystáte se stavět? Potřebujete projekt? Záleží Vám na kvalitě? Stavební společnost ARTESO s.r.o. se zabývá prováděním pozemních a průmyslových staveb, rodinných domů a bytových staveb. Také se zabýváme inženýrskou a projektovou činností ve výstavbě. Výsledky naší kvalitní práce jsou postavené na více než desetileté činnosti firmy a jsou tím ...

Projektová činnost ve výstavbě

Služby v oblasti projektových prací ve výstavbě. Projektování vodohospodářských staveb a inženýrských sítí.

Projektová činnost ve výstavbě

Projektová činnost ve výstavbě Projektování ocelových konstrukcí.

Projektová činnost ve výstavbě

Projekční činnost - rodinné domy - přestavby - malé stavby.

Inženýrská činnost ve výstavbě Developerská činnost

Projektování staveb. Zajišťování projektové dokumentace. Inženýring. Zajišťování stavebních dozorů. Poradenství při rekonstrukcích a novostavbách.

Naše služby: - tworba webových aplikací a projektové dokumentace.

ÚSPORY ENERGIE: Zelené úspory Projekty pro zelené úspory Výpočet měrného tepla pro zelené úspory

Projektování, projekce, statika: -pozemní stavby (staveb). Znalecké posudky v oboru stavebnictví: -odhadce, oceňování, ocenění nemovitostí -vady a poruchy staveb, pozemků -statické posouzení konstrukcí staveb -ocel, dřevo, beton, zdivo. Zpracování statických výpočtů. Projekty staveb bytových, občanských, průmyslových.

DEVELOPER. Zastupování majitele při stavebních prací, stavba-nová, rekonstrukce. Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby. Projekce: -všechny druhy pozemních staveb. Inženýrská činnost ve stavebnictví.

Projekční činnost v investiční výstavbě. Ateliér architektů.

Projekční, inženýrská a stavební činnost: -projektová dokumentace, projektant vodohospodářské a pozemní stavby, stavba -inženýrská činnost: -stavební povolení, kolaudace staveb -pozemní a vodní stavby na klíč. Autodoprava, doprava. Silniční motorová nákladní doprava.

Služby: - projekce - inženýrská činnost. Komplexní zpracování projektové dokumentace a rozpočtů

Stavební firma: - stavby rodinných domů - rekonstrukce - projektová dokumentace - obkladačské práce.