Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Nabídka projektů pozemních a dopravních staveb. Hodnocení statiky staveb a vyhotovení posudků.

Poskytování služeb: -stavebních - projektových - rekonstrukčních služeb.

Projektová činnost ve výstavbě, projekce. Stavební činnosti: - nová výstavba - rekonstrukce - historické objekty - půdní vestavby.

Projektování, stavební projekce a realizace staveb rodinných domů, průmyslových a zemědělských objektů, novostavby, stavební úpravy, rekonstrukce a konzultace. Poradenství, poradenská a konzultační firma: - řešení problematiky a souvisejících činností v oblasti státní správy a samosprávy (hospodaření, chod obcí).

Projekce: -rekonstrukce staveb, domů -památkové rekonstrukce -novostavby -přestavby -komplexní studie -architektonické návrhy -stavební projekty -profesní projekty -vnější pláště budovy -interiéry Průzkumy a zaměření staveb. Statická zajištění, statika objektů. Inženýrská činnost: -zadání i územní rozhodnutí -projekt ...

Projekční, posudková, znalecká kancelář a laboratoř. Služby: - vyhledávání vodních zdrojů pro jímání podzemní vody - hydrologie, hydrogeologie -projekty a HG posudky - projekční práce pro zřizování studní, vrtů a ČOV - úprava vod pro pitné účely, včetně rozborů vody - měření radonu pro stavebníky v domě i na pozemku.

Projekční a architektonická kancelář

Projekce: - pozemní, dopravní stavby - zdravotechnika - voda, plyn, kanalizace - sportoviště, dětská hřiště.

Projektová činnost ve výstavbě. Stavební firma. Kompletní práce ve stavebnictví. Realizace, výstavba: - bytové stavby - rodinné domy, stavby na klíč - komerční objekty - průmyslové stavby. Rekonstrukce, stavební úpravy.

Projektová činnost - zaměření na pozemní stavitelství Stavba rodinných domů na klíč - realizace hrubých staveb

Poskytuje - finanční poradenství Reality Hostinská činnost Investiční výstavba

Projektové práce Stavební práce

Inženýrská projektová obchodní stavební společnost. Veškeré stavební práce, činnost: -průmyslové a inženýrské stavby, stavba -výstavba rodinné domy, RD, rodinný dům -sanace vlhké zdivo, zdiva, železobetonové konstrukce stavební chemií firmy MAPEI. Výroba a montáž kovové konstrukce. Vlastní nákladní silniční autodoprava -Tatra 814 ...

Projekční, inženýrská a dodavatelská firma Architektonický ateliér Statická kancelář Projekce: -sociální výstavba -bytová výstavba, stavby pro ubytování -rodinné domy -administrativní budovy -průmyslová výstavba -zdravotnictví -statické návrhy, zajištění objektů -interiéry -památkově chráněné objekty, rekonstrukce.

Projektová činnost ve výstavbě Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Projektování elektrických zařízení Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Revize, prohlídky a zkoušky určených ...

Projekce - fotovoltaické elektrárny. Dodávka, montáže, záruční a pozáruční servis, revize: - systémy pro využití obnovitelných zdrojů energie s důrazem na fotovoltaické systémy: - solární systémy pro rodinné domy - komerční instalace fotovoltaických panelů v areálech průmyslových podniků nebo na volných ...

Montáž - vyhrazená elektrická zařízení. Projektování elektrických zařízení. Zprostředkování obchodu a služeb. Inženýrská činnost ve výstavbě Projektová činnost v investiční výstavbě Kopírovací práce.

Projekce - požární bezpečnost staveb Projektování staveb

Projektová činnost ve výstavbě - vypracování projektové dokumentace pro novostavby i rekonstrukce, stavební projekty.

Projektová činnost ve stavebnictví. Realizace, výstavba: - novostavby - rodinné domy. Rekonstrukce, přestavby, revitalizace. Přípravné a dokončovací stavební práce.

Naše služby: - architektonická a inženýrská činnost.

Naše služby: - architektonická, projekční činnost - pronájem bytových a nebytových prostor.

Projektová činnost ve stavebnictví - stavební projekty, dokumentace. Realizace, výstavba: - občanské stavby. Rekonstrukce, přestavby. Zprostředkování obchodu a služeb.

Projektová činnost: - dopravní stavby - vodohospodářské stavby - pozemkové úpravy - geometrické plány - vytýčení hranic pozemků - zaměření skutečného stavu.