Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Pořádání obchodní soutěže. Inženýrská činnost ve výstavbě.

3D modelování včetně vizualizací pro projektování a realizace dopravních staveb 3D modelování včetně vizualizací pro projektování a realizace pozemních staveb.

Naší činností je projektování v oboru TZB (technická zařízení budov - technika prostředí staveb) a projektování v oboru ZTI (zařízení zdravotně technických instalací - zpracováváme projekty domovní kanalizace a domovního vodovodu). Projekty plynových zařízení, které naše projekční kancelář rovněž navrhuje, mohou být zaměřeny jak na domovní ...

Realitní kancelář, realitní činnost, reality: -poskytuje komplexní služby -zprostředkování prodej, pronájem nemovitostí -inzerce -právní služby -stavební a projektová činnost -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nemovitostí -odborné posouzení tržní ceny nemovitostí -stavební a projektová činnost -správa a úklid ...

Projektujeme ekodomy (pasivní, nízkoenergetické) a ekozahrady (přírodní zahrady). Naší inspirací je permakultura a baubiologie. Používáme přírodní materiály a enviromentálně šetrné technologie. Naším posláním je navrhovat trvale udržitelná lidská sídla, dům a pozemek vnímáme jako neoddělitelný celek.

Projektová činnost ve výstavbě - stavební projekty. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví. Služby: - stavební dozor včetně poradenství ve stavebnictví.

INVEST SERVIS. Projektové práce ve stavebnictví: - stavební projekty pro rodinné domy. Přípravné a dokončovací stavební práce.

Projektová činnost ve stavebnictví: - stavební projekty rodinných domů - projekty i realizace přeložky sítí O2. Služby: - měření radonu - výměna oken, okna. Zateplování fasády.

Projektová činnost ve stavebnictví. vytápění a plynu Inženýrská činnost v investiční výstavbě Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, demolice: - stavby.

Elektroinstalační práce Plynoinstalatérské práce Topenářské práce Zateplovací práce Projekční činnost Zakládání staveb Zednické práce Kovovýroba - zámečnické práce Vodoinstalatérské práce Montáž - vzduchotechnika

Projekce a design - architektonické studie - pozemní stavby - interiéry Vizualizace a animace Školení - software Allplan, Cinema, Rhino

Stavební a projekční firma: -projekty RD -výstavba RD -renovace bytových jader, bytová jádra -rekonstrukce -demolice -inženýrská činnost ve výstavbě -stavební dozor -stavební povolení.

Služby: - dopravní infrastruktura - územní plánování - pozemní a inženýrské stavitelství - inženýrské sítě a vodovody - podzemní stavitelství - podzemní zásobníky a úložiště - zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu - projektová činnost ve výstavbě - geologické práce

Poskytuje - služby v oblasti zásady organizace výstavby -architektonické práce - zpracování projektů zařízení staveniště Autorizovaný inženýr PRO pozemní stavby.

Služby: -projektová činnost ve výstavbě, ústřední vytápění, větrání, rozvody plynu, koupelny do 1MW, rodinně domy, bytové domy, technické a průmyslové objekty.

Stavební firma: -stavby na klíč -rodinné domky, domy -půdní nástavby -občanská, bytová, průmyslová, sociální výstavba -stavby pmátkově chráněné -projekční a inženýrská činnost -poradenská činnost -návrhy a projektové dokumentace staveb a interiérů. Kancelář: nám.T.G.Masaryka 588 760 01 Zlín

Projkce - pozemní stavby Výstavba bytů

Inženýrská činnost ve výstavbě - ZELENÁ ÚSPORÁM Architektonický ateliér - ZELENÁ ÚSPORÁM Návrhy a projekce - stavby (obytné, sakrální, ...) - ZELENÁ ÚSPORÁM.

Projekční činnost, projekce: - stavební - inženýrská kancelář - sklady pohonných hmot - čerpací stanice - čistírny odpadních vod - palivové hospodářství.

Stavební činnost: - veškeré stavební práce - vypracování projektové dokumentace. Stavební, strojní zámečnictví: - ocelové konstrukce Obchodní činnost: - Coralit.