Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Architektonické a inženýrské činnosti se zaměřením na pozemní stavby.

Projekce, výstavba a rekonstrukce - čerpací stanice.

Práce: - tesařství - sádrokarton, obklady, dlažby. Pozemní a inženýrské stavitelství: - demolice - stavební práce - rekonstrukce objektů.

Služby: - projektování elektrických zařízení se zaměřením na obytné buňky.

Stavební práce, projekce, stavebnictví, zednické práce, provádění, odstraňování staveb, výstavba, bourací práce. Stavební výroba: -stavby na klíč staveb občanských i průmyslových -stavby, stavba rodinných domků, rodinné domy, RD -pasivní domy -rekonstrukce a adaptace -půdní vestavby -sádrokartonové konstrukce -zateplení fasády, ...

Dotační management Inženýrská činnost ve výstavbě Projekční činnost ve výstavbě

Servis, oprava, montáž: - měřící a regulační technika - speciální kabely - kabelové žlaby. Prodej: - měřící a regulační technika. Služby: - projektová činnost v oblasti SŘTP a elektro - dodávka, montáže SŘTP a elektro - zpracovaní aplikačního software.

TIS-CR s.r.o. - technicko-inženýrské služby nabízí v oblasti přípravy a realizace vyšších dodávek a transportních zařízení : - technická pomoc při řešení transportních systémů - doprava sypkých i kusových hmot včetně příslušenství - nosné ocelové konstrukce - technická pomoc - komplexní nabídky vyšších dodávek transportních systémů ...

Stavební práce. Inženýrská činnost.

Stavební a projektová činnost. Finanční a právní poradenství, hypotéční úvěry. Prodej stavebních systémů: - DURISOL - THERMOMUR. Výroba: - plastová okna - dveře - zimní zahrady z profilu REHAU S 730 - dřevěná okna - dveře - zimní zahrady z EURO profilů - stavební komponenty - fasádní systémy z Al profilu HEROAL.

Architektonická kancelář: – projektová a inženýrská činnost.

Stavební projekce: - projektování občanských, bytových a průmyslových budov. Projekce: - topení, vytápění - kotelny - klimatizace - vzduchotechnika, větrání.

Enenergetický audit, průkaz energetické náročnosti budovy, odborné posudky pro Zelená úsporám na zateplení domů a obnovitelné zdroje energie.

Stavební společnost. Stavební, projekční činnost. Stavební dozor. Internetový prodej, e-shop: -dámské, pánské oblečení, oděvy -módní doplňky.

Zpracování projektové dokumentace pozemních staveb se zaměření na stavby pro bydlení či poradenskou a konzultační činnost v oboru.

Inženýrská činnost - konzultace - poradenství - technický dozor staveb Projekční a architektonické řízení - občanská výstavba - kulturní památky Projekční a architektonické řízení - průmyslová výstavba - urbanistické řešení průmyslových zón a regenerace brownfieldů - architektonické návrhy průmyslových hal a rozmístěnívýrobního ...

Vypracování projektové dokumentace.

Projektová činnost: - studie stavby - individuální projekty.

Zabýváme se projektovou a inženýrskou činností. Provádíme průkazy energetické náročnosti.

Projektová kancelář: -občanská a bytová výstavba. Projekční práce: -urbanistický a architektonický návrh až po realizační projekt stavby. Autorský dozor. Projekty interiérů: -rodinné domy -bytové domy -občanské stavby -bydlení pro seniory. Projektujeme všechny stavební profese a spolupracujeme s řadou speciálních profesí.

Činnost: -stavební projekce, pozemní stavby, RD, průmyslové stavby -inženýrská činnost -geodetické práce.

PENB - energetický štítek - zpracování energetického průkazu budov Znalecké odhady Realitní činnost Realitní činnost Realitní smlouvy - poradenství Projekce - stavby

Nabídka veškerých stavebních služeb včetně projektů. - novostavby bytových domů a rodinných domů - rekonstrukce a přestavby domů a bytů - izolační a zateplovací práce - opravy fasád a omítek - výměna oken a dveří - průmyslové stavby - renovace historických objektů - voda - topení - plyn - elektroinstalace - zednické práce - ...

Stavební firma. Výstavba: -dopravmí a inženýrské stavby. Stavební projekce, projekční kancelář.