Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Inženýrská činnost Projektová činnost - investiční výstavba Projekční činnost - dopravní výstavba - průmyslová výstavba - vodohospodářská výstavba.

Projekce a realizace - interiéry Stavební projekce.

Požárně bezpečnostní řešení na všechny druhy staveb Projekce - interiéry Projekce- pozemní stavby - urbanismus.

Inženýrská činnost Projekce - interiéry Projekce - pozemní stavby Projekce - sadové a zahradní úpravy

Projekční činnost: -projekce stavební -přední dodavatel projektů rodinných domů v ČR -projekty rodinných domů -projekty bungalovů -nízkoenergetické domy -pasivní domy -bytové domy -aktivní domy -projekty domů -typové projekty -katalogové projekty -katalog rodinných domů.

Projektová činnost ve výstavbě Zpracování dat

Inženýrská činnost spojená s revitalizací panelových a bytových domů včetně financování a vyřízení dotací.

Pozemní stavitelství. Architektonické služby včetně projektování. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Projekce - plynárenství Obchodní činnost Inženýrská činnost Projekce - vodohospodářské stavby

Projekční, statická a realizační společnost. Provádíme návrhy monolitických staveb a voděnepropustných konstrukcí, zpracováváme výkresy tvarů a armování. Návrhy a projekce dřevostaveb (krovy, rozhledny).

Pojištění - stavby Inženýrská činnost - stavební dozor Projekce

Projekční činnost. Stavební projekce.

Stavební firma: -zpracování projektové dokumentace včetně technologií -komplexní stavby občanské a průmyslové -modernizace a rekonstrukce. Charakter staveb: -zdravotnické, školské a církevní stavby -výrobní a průmyslové haly -výstavba obchodů, prodejen a skladů -modernizace a rekonstrukce objektů.

Firma Krajská energetická agentura, s.r.o. je soukromá firma, která se zaměřuje na oblast energetiky a ekologie. ROZSAH NABÍZENÝCH SLUŽEB: -zpracování energetických auditů -zpracování průkazů energetické náročnosti budov podle vyhlášky 148/2007 Sb. -zpracování odborných posudků pro dotace ze Státního fondu životního prostředí ...

Projektová činnost ve výstavbě. Oceňování nemovitostí.

Projekční práce, projektant, grafické a kresličské práce, zpracování projektové dokumentace, projektování, návrhy. Projektování staveb: - stavby: - občanské, bytové, rodinné domy, přístavby, nadstavby, půdní vestavby, rekonstrukce, opravy. - průmyslové - garáže, dílny, haly, sklady. - komerční - restaurace, hotely. Inženýrská činnost, ...

Realizace - interiéry Architektonická činnost Realizace - stavby