Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Nabídka zpracování 3D vizualizací exteriérů a interiérů staveb (zejména rodinných a bytových domů) podle projektové dokumentace nebo podle jiných dodaných podkladů. Též nabídka zakreslení návrhů fasád již stojících objektů do digitální fotografie.

Projektová činnost ve stavebnictví: - příprava všech stupňů projektové dokumentace pro pozemní stavby - příprava projektů pro novostavby, přístavby, nástavby.

Kompletní projektové dokumentace.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projekční činnost ve stavebnictví. Stavební projekty, realizace: - interiéry. Stavební firma.

Energetické a tepelně - technické výpočty Výpočty energetických štítků dokumentace Projekce - zateplovací systémy - stavbystatické výpočty Výroba a montáž - ocelové konstrukceprojekce - železobetonové konstrukce Projekce, dodávka - střechy.

Nabízíme inženýrskou činnost k zabezpečení přípravy a realizace stavby. Dále nabízíme projekční, konzultační a poradenskou činnost v oblasti pozemního stavitelství a energetické náročnosti budov.

Stavební firma. Realizace: - stavby. Služby: - činnosti související s územním, stavebním a kolaudačním řízením - zajištění výběru projektanta a zhotovitele stavby včetně ekonomického vyhodnocení - příprava smluvního vztahu - vypracování harmonogramu prací - stavební dozor - technický dozor investora - zajištění ...

Energetická bilance - snižování energetické náročnosti budov Audity nemovitostí Komplexní posuzování nemovitostí - posudky, měření a diagnostika budov společně s certifikací, energetickým průkazem a projektem Projekce - nemovitosti - rodinné domy Příprava staveb (ke stavebnímu povolení).

Služby. - architektonické návrhy staveb a interiérů - visualizace, grafické návrhy staveb a interiérů - autorské dozory - projektování - pozemní stavby, občanské stavby, rodinné domy, bytové interiéry - inspekce při nákupu nemovitosti - oceňování nemovitostí, odhady ceny majetku - zpracování dokumentace pro úřady.

Stavební firma, stavby: -práce ve výškách pompcí horolezecké techniky -kompletní systém zateplení budov panelové domy, rodinné domky -rekonstrukce sklepních prostorů, nebytových prostorů, půdních prostorů, bytových jader -výstavba rodinných domků -projektová a inženýrská činnost.

Výstavba, realizace: - rodinné domy, rodinných domů. Rekonstrukce: - památkové objekty. Obkladačské práce: - dlažby a obklady vnitřní i venkovní. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví.

Stavební firma. Výstavba, realizace: - průmyslové stavby - stavby občanské vybavenosti - bytové stavby - dopravní stavby - inženýrské stavby Developerské projekty - bytové projekty. Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Služby koordinátora bezpečnosti práce na stavebništi. Stavební dozor.

Realitní činnost. Návrhy, prodej: - byty. Inženýrská činnost v investiční výstavbě Projektová činnost ve stavebnictví. Stavební projekty.

Inženýrská činnost - poradenství, konzultace. Projekce - pozemní stavby.

Projekční práce, statické výpočty, posudky, průzkumy a návrhy nosných konstrukcí. Projekční činnost po celém území ČR.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Odborné činnosti ve výstavbě: - projektová činnost ve stavebnictví - vedení realizace stavby, stavební dozor - stavebně technické průzkumy - autorský i technický dozor - statické a tepelně technické posudky - dispoziční a architektonické studie.

Projektová dokumentace - bytové a občanské stavby Výstavba - bytové a občanské stavby.

-Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Poskytování technických služeb -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov Projektová činnost ve ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných ...

Stavební firma. Stavební práce. Projektová činnost ve stavebnictví. Realizace: - inženýrské stavby - pozemní stavby - vodohospodářské stavby.

Jsme schopni pro jednotlivé zákazníky nabídnout komplexní služby při realizaci jejich stavebního záměru. - stavby rodinných domů na klíč - stavba průmyslových a komerčních objektů - hrubé stavby a základové desky - zpracování projektové a stavební dokumentace

Návrhy a realizace - interiéry Inženýrská činnostautorský dozor Projekce - pozemní stavby - rodinné domy - bytové domy, ...zpracování dokumentace k žádosti o vydání rozhodnutí o umístění stavby (DUR) - zpracování dokumentace k žádosti o stavební povolení (DSP). zpracování dokumentace pro provádění stavby (DPS)

Realitní činnost Inženýrská činnost Projektová činnost Výstavba a rekonstrukce - domy, byty.