Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Zpracování kompletní projektové dokumentace staveb.

Společnost Projekt 2010, s.r.o. se sídlem v Ostravě -Vítkovicích se zaměřuje na projektování v investiční výstavbě. Projekce, projekční práce: - strojírenství - dopravní stavby - energetika - inženýrské a občanské stavby - městská technická infrastruktura - vodohospodářské stavby - vzduchotechnika a odprášení - technická ...

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projekce rodinných domků včetně přípojek.

Kompletní inženýrská činnost v investiční výstavbě, inženýring.

Kontejnerová doprava Tesařské práce Dodávka - žaluzie - rolety Dodávka - okna - dveře Montáž - oplocení Geologický průzkum Projektová činnost ve stavebnictví Zemní práce Pokládka - dlažba Výstavba a rekonstrukce budov

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Výstavba, realizace: - občanské stavby - průmyslové objekty. Rekonstrukce. - domy - byty, bytová jádra. Návrhy, zpracování stavebního projektu.

Komplexní inženýrská činnost v investiční výstavbě. Příprava, realizace staveb. Odborné dozorování na stavbách, stavební dozor.

Zpracování - projektová dokumentace pro občanskou výstavbu.

Inženýrská činnost Projekční kancelář

Návrhy - kuchyně - interiéry Poradenská a konzultační činnost Projektová činnost ve výstavbě

Projektová činnost ve výstavbě. Projekční služby v oblasti pozemních staveb. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Služby: - provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování. - výstavba bytových jader - výstavba inženýrských sítí a komunikací - stavba domů na klíč - zemní práce.

Potřebujete vytvořit projekt domu či navrhnout interiér bytu? Pak jste u nás správně!! Firma zajišťuje projektování a realizaci obytných a občanských staveb, interiérů bytů či komerčních a administrativních prostor. K mým realizacím patří například rekonstrukce známého brněnského Domu U tří kohoutů, sídla České komory autorizovaných inženýrů a ...

Stavební práce. Lepené dřevěné konstrukce. Projekce, realizace: -sportovní, výrobní, skladovací, občanské stavby.

Architektonické služby. Architektonické návrhy. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví, projekce.

Architektonické služby. Architektonické návrhy, studie. Projektová činnost ve stavebnictví.

Realitní činnost. Služby v oblasti realit a finančního poradenství. Nákup a prodej pohledávek. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Soukromá projekční kancelář. Kompletní projektové, inženýrské a dodavatelské služby při stavbách technologických celků. Kancelář : Jana Palacha 1552 Pardubice

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Přípravné stavební práce. Demolice.Výstavba. Rekonstrukce. Projektová činnost ve stavebnictví.

Stavební firma. Realizace: - stavby v okrese Česká Lípa, Děčín: - rodinné domy na klíč včetně zpracování projektové dokumentace.

Inženýrská činnost včetně poradenství Projektování včetně poradenství Vydávání publikací

Projektová činnost ve výstavbě -Technické práce v oboru filmové, televizní a zvukové techniky -Poradenství v oboru filmové, televizní a zvukové techniky -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Poskytování software Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, ...

Zpracování technické dokumentace

Inženýrská činnost, projektová činnost: - v oblasti ČOV čistírny odpadních vod, bazény a koupaliště, sauny. Výstavba, rekonstrukce, servis: - bazény, koupaliště - vířivé masážní bazény do vnitřních prostor i exteriérů, whirlpoolky - sauny.