Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekce, výroba, páce: - stavby, inženýring - stolařské a modelářské práce - výroba nábytku -zámečnické a svářečské práce -nerez výroba -voda, topení, plyn

Naše služby: - architektura - interiéry - projekce staveb.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Návrhy, projektování, realizace, výstavba: - stavby - zahrady.

Jsme menší projekční atelier se specializací na moderní rodinné domy, komerční stavby a interier.

Služby: -kopírování. Výroba: -razítka. Projekce: -vodohospodářské služby. Vazba: -diplomové práce.

Stavební činnost. Projektování. Realizace staveb.

Zpracovává v oboru pozemní stavby komplexní projektovou dokumentaci a vykonává inženýrskou činnost pro bytové, občanské a průmyslové stavby.

Projekční a inženýrská činnost. Kompletní zhotovení projektové dokumentace. Rozpočty. Stavebně technický dozor.

Projektová činnost BMS projekt Projekce: -stavební.

Projektové práce ve stavebnictví. Projektové poradenství a inženýring. Poradenství, konzultace v oblasti stavebnictví. Produkční agentura. Poradenství v oblasti kultury a audiovizuálních děl.

Projektování a realizace staveb. Tesařské a truhlářské práce. Pokrývačské a klempířské práce.

Inženýrská činnostúzemní rozhodnutí - stavební povolení, technický dozor. Projekční činnostzpracování všech stupňů projektové dokumentace staveb a interiérů.

Požární bezpečnost staveb - projektování

Inženýrská činnost. Projekce - dopravní stavby, mosty, developerská činnost, projekce statiky konstrukcí.

Projektová činnost. Stavby na klíč.

Skelet IS a.s. nabízí: -terénní úpravy -komunikace -zemní práce -silnice -chodníky -vodovody a kanalizace -plynovody -inženýrské sítě -inženýring -inženýrské stavby -stavební dozor -veřejné osvětlení -elektrické vedení - venkovní -projektování staveb -stavby na klíč -zámková dlažba -ploty.

Provádíme: - rekonstrukce bytových a nebytových staveb - projektová činnost ve výstavbě.

Služby: -Inženýrská činnost -Projektová činnost.

Inženýrská činnost Projekční činnost

Projekční činnost v oblasti územní plánování. Služby: - zpracování - územní plány měst a obcí v Jihomoravském regionu, na Vysočině a v Olomouckém kraji. - pomoc při získání dotací na územní plán.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Projektová činnost ve stavebnictví. Architektonické, inženýrské a projekční služby.

Developerská firma. Stavební firma. Zemní a výkopové práce. Stavební práce a stavby na klíč. Projekční a inženýrská činnost.

Projekce. Projektová činnost ve výstavbě. Projekty a odborné posudky: - statické výpočty - statika a dynamika staveb.

Projekční kancelář. Návrhy, zpracování: - projektová dokumentace v oblasti obnovitelných zdrojů energie a energetiky. Komplexní dodávky: - projekční činnost - projektový management - zpracování projektové strojní, stavební, části MaR a Elektro - dodávky zařízení, jejich montáže a uvedení celků do provozu - provedení garančních ...