Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projektová činnost ve výstavbě - zaměření - návrhy - ohlášení

Projektový atelier. Služby: - architekt. Studie, projekty: - rodinné domy - bytové domy - půdní vestavby - občanská vybavenost - rekonstrukce staveb - požární bezpečnost staveb. Katalog rodinných domků zašleme zdarma.

Služby ve stavebnictví, inženýrink, stavební činnost: - generální projektant - urbanistické studie zástavby rodinných domů - poradenství při výběru parcely a typu RD - projekce staveb bytových a občanských domů - prováděcí dokumentace - realizace stavby na klíč nebo jen hrubé stavby - zpracování kalkulace a rozpočtů - návrh a vybavení ...

Přípravné a dokončovací stavební práce.

Naše služby: - architektonická a inženýrská činnost včetně projektování.

Naše služby: - výstavba rodinných domů - projekční a konstrukční práce.

Poradenství v oblasti inženýrského stavitelství a plánování. Projektová činnost ve stavebnictví.

Služby: -projekce -inženýring vodohospodářských staveb -tlaková a podtlaková kanalizace -čistírny odpadních vod -stavební dozor -vodohospodářské a pozemní stavby -vodovody.

Projektová činnost ve stavebnictví. Služby: - projekční, projekce - statické posudky - poradenství.

Objekty pozemních staveb, revitalizace panelových domů-zajištění projektové dokumentace, rozpočtu, organizace výběrového řízení na zhotovitele stavby, stavební dozor.

Služby: -Inženýrská činnost -projekce -pozemkové úpravy.

Návrhy: - bytové stavby - občanské stavby. Služby. - projektová činnost, projekce. - inženýrská činnost. - autorský a technický dozor.

Práce: - přípravné stavební práce - zemní i výkopové práce - terénní úpravy. Montáže, dodávka v oblasti stavebních a inženýrských sítí. Projektová činnost v investiční výstavbě.

SAAP - Stavební a architektonická projekce: - stavební projekce - architektonická činnost

Projekce, výroba, páce: - stavby, inženýring - stolařské a modelářské práce - výroba nábytku -zámečnické a svářečské práce -nerez výroba -voda, topení, plyn

Naše služby: - architektura - interiéry - projekce staveb.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Návrhy, projektování, realizace, výstavba: - stavby - zahrady.

Jsme menší projekční atelier se specializací na moderní rodinné domy, komerční stavby a interier.

Služby: -kopírování. Výroba: -razítka. Projekce: -vodohospodářské služby. Vazba: -diplomové práce.

Stavební činnost. Projektování. Realizace staveb.

Zpracovává v oboru pozemní stavby komplexní projektovou dokumentaci a vykonává inženýrskou činnost pro bytové, občanské a průmyslové stavby.

Projekční a inženýrská činnost. Kompletní zhotovení projektové dokumentace. Rozpočty. Stavebně technický dozor.

Projektová činnost BMS projekt Projekce: -stavební.