Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Kompletní realizace, montáže: - solární elektrárny, fotovoltaické elektrárny. Práce: - zemní práce - demolice - parkové úpravy - komunikace, chodníky - zednické práce - kompletní řešení interiérů - montáže sádrokartonů. Služby: - architektonické, inženýrské činnosti včetně projektování. Realitní ...

Služby: - projektování, projekční práce. Drobné stavební práce. Realitní služby. Pronájem: - kancelářské prostory.

Služby: - projekční činnost ve výstavbě

Provádíme: - architektonická, inženýrská činnost.

Projekční činnost Realizace - stavby - rodinné domy

Izolace vlhkého zdiva - zateplení objektů Projektace Demolice Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy (zděné i dřevostavby) rekonstrukce - byty - stylové objekty Zhotovení - fasády, zednické práce

Přípravné stavební práce. Provádění staveb a inženýrská činnost ve výstavbě. Projektová činnost ve výstavbě.

Projektová činnost ve výstavbě. Projektové práce ve stavebnictví. Nabídka služeb v oblasti pozemního a inženýrského stavitelství.

Projektování staveb, posuzování statik.

ADAM PRAHA s.r.o.: -rekonstrukce objektů -demoliční a bourací práce -ruční výkopové práce -zednické práce -kompletní práce se sádrokartonem -poradenská činnost ve stavebnictví -projekční činnost.

Projekce. Projekční kancelář.

Provádím dokumentace skutečného provedení stavby, poradenství a posudkovou činnost ve výstavbě

Projekty a odborné posudky: - průmyslové a občanské stavby - inženýrské konstrukce a mosty - statika a dynamika staveb. Projekty a výrobní dokumentace ocelových konstrukcí a opláštění budov.

Stavební firma. Stavby na klíč. Novostavby. Výstavba: -pozemní a inženýrské stavby. Projektová činnost ve výstavbě.

Stavba nízkoenergetických domů na klíč. Činnost: - souhrnná nabídka rodinných domů - projektová a inženýrská činnost - vybavení domů, kanceláří a bytů - dílčí stavebně řemeslné činnosti. - v naší nabídce naleznete rodinné domy od 1, 3 mil. Kč - kompletní katalog nabízí více než 800 typových řešení různých variant - rádi s Vámi ...

přerušení: od: 23.3.2012. Projekční kancelář.

Kamenické práce Inženýrská činnost Výstavba - pozemní stavby Výstavba - dopravní stavby

Zajišťujeme realizace staveb, rekonstrukce, zateplování, zemní práce a projektovou činnost.

Projekční a inženýrská činnost. Projekční kancelář.

Naše služby: - projekční kancelář.