Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projektové a architektonické služby. Poradenství v oboru. Zabýváme se rozsáhlým spektrem činností, avšak nosným programem zůstává projekční činnost a poradenství pro těžební organizace.

Projekce, projektování: -interiéry -architektura -urbanismus

Projekce: -bytové a občanské stavby -stavební fyzika denní osvětlení, oslunění, akustika, tepelná technika. Služby: -energetický auditor -navrhování zateplování objektů, vytápění, netradičních zdrojů (solární technika, tepelná čerpadla, vodní a větrné zdroje, vytápění biomasou) -posuzování úspor při vytápění, ...

Projekce - pozemní stavby Stavby na klíč - rekonstrukce budov

Stavební práce: - Výstavba pozemních a inženýrských staveb - Pozemní a inženýrské stavitelství - Výstavba rodinných domů - Bytová jádra - Půdní stavby - Dodávky projektů - Dodávka materiálů

Projekční kancelář. Projektová činnost ve výstavbě.

Architektonický ateliér Činnost: - projektová, inženýrská Rozsah služeb: - zpracování územně plánovací dokumentace (územní plány) - zpracování územně plánovacích podkladů (urbanistické studie, generely) - zpracování projektů: - dopravních staveb - průmyslových staveb - staveb občanské vybavenosti - bytových ...

Komplexní projekty novostaveb i rekonstrukcí dopravních staveb ve všech stupních dokumentace, se specializací na řešení v intravilánu.

Inženýrská projekce Projekce - vodohospodářské stavby

Projekční ateliér. Stavební projekce. Architektura. Urbanismus. Zahradní architektura.

Architektonická kamcelář, projekční činnost, projekce, inženýrská činnost.

Stavební firma Kompletní dodávka staveb: -stavby průmyslové -stavby občanské -stavby sportovní. Projekce: -pozemní stavby -vodoinstalace -topení, plyn.

Nabídka projektantských služeb v oblasti pozemní výstavby.

Individuální projekty rodinných domů.

Stavebnictví. Služby: - inženýrská činnost - architektonická činnost - projektová činnost.

Projekce: - pozemní stavby - inženýrská činnost. Termodiagnostika staveb: - termovizní měření staveb. Konzultace, poradenství: - stavebnictví.

Projekce a realizace - interiéry. Architektonický ateliérarchitektonické projekce Projekce- občanské, sakrální, průmyslové a stavby pro bydlení. Realizace - průmyslové stavby. Realizace- občanské, sakrální a stavby pro bydlení revitalizace.

Projektová činnost ve výstavbě. Inženýrská činnost v oboru vodohospodářských a pozemních staveb.

Projektová činnost ve výstavbě.

Architektonický atelier Oresta funguje již od roku 1990. Provádíme architektonické, urbanistické a interiérové projekty všech stupňů od studie po realizaci a kolaudaci: - příprava zakázky - návrh, studie stavby - dokumentace a vyřízení územního řízení - dokumentace a vyřízení stavebního povolení - dokumentace pro provedení stavby

Projekční a konstrukční kancelář. Projekce, projektování: - elektrická zařízení, elektro - ve výstavbě, stavební - strojně-technologická. Inženýrská činnost. Činnost technických poradců v oblasti strojírenství, hutnictví, energetiky. Obory a profese: - strojně-technologické - stavební - elektro.

Projekční činnost Revize - plynovody - plynová zařízení Stavba - architektonické modely