Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Činnost firmy UHI Bohemia, s.r.o. se zaměřuje především na: - investice v oblasti hotelového a lázeňského průmyslu - koupi, nájem, podnájem a správu nemovitostí s využitím jako kancelářské, bytové či hotelové objekty - přípravu a realizaci projektů rekonstrukci i výstavby nových hotelů, hotelových a lázeňských komplexů - ...

Projektové dokumentace - koncepční a projektové přípravy - konzultační služby

Služby: - návrhy a projektování staveb - zakládání staveb - dřevostavby - zděné stavby - stavební poradenství

Služby: -bytový architekt -urbanismus -projekční činnost -realitní činnost.

Stavební práce, rozpočtářské práce, koordinátor BOZP, inženýrská činnost.

Naše služby: - stavební projekce -elektro projekce - měření radonu -odhady nemovitostí

Prodej, pronájem - bytové prostory - pozemky Prodej, pronájem - nebytové prostory Architektonická kancelář Projekční kancelářdeveloperská činnost.

Architektonická a projekční kancelář zaměřená na individuální a moderní dřevostavby - domesi. Kompletní servis: - architektonické studie - všechny stupně projektové dokumentace - inženýrská činnost - realizace staveb - kolaudace - návrhy interiérů - urbanismus - design - fyzické modely - 3D vizualizace - projekty ...

Inženýrská činnost ve stavebnictví Projektová činnost ve stavebnictví

Inženýrská činnost Projektová činnost - poradenství v přípravě pozemních staveb

Zajišťujeme přípravnou, projektovou a prováděcí dokumentaci a autorský i technický dozor

Inženýrská činnost Projektové dokumentace pro stavební povolení - projektové dokumentace pro realizaci staveb.

Projektová dokumentace, vodovodní, kanalizační a plynové přípojky. Stavební povolení, územní souhlas. Zelená úsporám, vyřízení dotace, energetický posudek.

Projekce - plynárenská zařízení - vytápění Projektování - vodohospodářské stavby

Služby v oblasti engineeringu zajištění a vypracování - technická dokumentace při dodávkách investičních celků vypracování - nabídky na dodávku a montáž v oblastech energetiky, jaderné energetiky, chemického a petrochemického průmyslu.

Zajišťujeme komplexní projektovou a inženýrskou činnost v oboru pozemních staveb - návrhy a studie, projektové dokumentace pro územní rozhodnutí, stavební povolení a provedení stavby. Dále nabízíme služby v oboru požární bezpečnosti staveb a velkoformátového tisku.

Inženýrská činnost - stavební dozor - kolaudace, uvedení staveb do provozu Architektonický ateliér Zpracování - kompletní projektová dokumentace staveb.

Inženýrská činnost Projektová činnost Výstavba a rekonstrukce - průmyslové haly Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy

Projektování občanských, průmyslových, vodohospodářských staveb. Dozorování staveb. Rozpočtování staveb. Statika staveb.

Odborné služby: - zpracování projektů komunikačních infrastruktur - projednání příslušných povolení a smluv - kompletní realizace pokládky optických a dalších slaboproudých sítí - projektování a výstavba prostor pro zakončení optických a dalších slaboproudých sítí včetně klimatizace - geodetické zaměření optických a dalších ...

Stavební firma. Stavby: - výstavba nových objektů - rekonstrukce-bytová jádra, objekty - zateplování a zhotovení fasády - půdní vestavby - sádrokarton - bezspárové zdivo, klasické zdivo - omítky - obklady - přestavba koupelnových jader. Doprava, autodoprava: - přeprava sypkého materiálu a odpadu - kontejner (AVIA) - zemní ...

Stavební firma, stavby: - občanské, bytové a průmyslové stavby - půdní nástavby a vestavby - sanace vlhkosti - zateplování objektů - projektování staveb a inženýrskou činnost - rekonstrukce bytových domů.

Naše firma se zabývá: - projektováním venkovních vodovodních řadů a kanalizačních stok - projektováním odvodnění komunikací a parkovišt - projektováním domovních i obecních čistíren odpadních vod - projektováním domovních vodovodních a kanalizačních přípojek - projektováním vnitřních (domovních) rozvodů vody a kanalizace - hydraulickým ...

Návrhy, dodávka, montáž - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla Projekce - rodinné domy na klíč Výstavba - rodinné domy na klíč Dodávka, montáž - klimatizace SINDAIR, DAIKIN.