Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekce - pozemní stavby - novostavby - rekonstrukce - návrhy zpevněných ploch - řešení veřejných ploch

Činnosti: - komplexní projekty a řízení projektů všech druhů staveb - projekty nosných konstrukcí - stavební dozory - normalizace - strategické studie - výzkum a vývoj.

Projekční ateliér Územní plánování

Projektová činnost ve výstavbě, inženýrská činnost, zprostředkovatelská činnost, provádění staveb a jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování, obchodní činnost.

Realizace půdních vestaveb, rekonstrukcí, modernizací a staveb na klíč. Zpracovávání projektové dokumentace.

Projektová kancelář. Architektonické studie, projekt: -interiéry -stavby.

Realitní činnost Realitní činnost Projekční činnost Rekonstrukce - objekty výstavba - rodinné domy na klíč Zednické, podlahářské. elektro. instalaterské práce Vzduchotechnika Nábytek na míru (vč.kuchyní)

Projekce a realizace staveb: - pozemní stavitelství - inženýrské sítě - elektroinstalace - rozpočtování staveb - zpracování energetických průkazů budov - zajištění realizace staveb - statické posouzení stávajících návrhů - program Zelená úsporám - energetické štítky.

Projekční činnost elektro inženýrská činnost ve výstavbě a řízení projektů, výstavba sítí elektro - VN, NN a trafostanic do 35 kV diagnostika a měření v energetických sítích, vyhledávání elektroinstalace průmyslové a domovní elektroinstalace slaboproudé - EPS, EZS, MaR strukturované kabeláže metalické a optické

Architektonické práce. Projektová činnost ve stavebnictví.

Vývoj software. Výkon inženýrské činnosti na velkých stavbách v Praze v oblasti cen a kalkulací. Konzultační a poradenská činnost pro investory a dodavatele při oceňování novostaveb a rekonstrukcí ve fázích územního rozhodnutí a stavebního povolení. Spolupráce na statistickém modelu stavební výroby pro Českou republiku.

Projekce, dozor: - stavební. Stavební práce. Projekční činnost. Realitní kancelář.

Malířské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Zateplení fasád Plánování - stavby na klíč - projektová dokumentace - vyřízení stavebního povolení - dodatečná legalizace staveb Obkladačské práce Výstavba a rekonstrukce - domy - bytyvýstavba staveb na klíč Rekonstrukce - koupelny - ...

Inženýrská činnost Projekční činnost Realizace staveb

- projektová dokumentace průmyslových a zemědělských staveb, včetně zajištění inženýrských služeb - prováděcí a dílenská dokumentace ocelových konstrukcí - dodávky ocelových konstrukcí staveb

Architektonická činnost: - projekce interiérů poradenství - stavby poradenství - přípravné kurzy na fakultu architektury (kresby-teorie).

Projekce: - stavební - průmyslové stavby - technická zařízení - studie, projekty všech stupňů - tendry - řízení a dozory staveb - průzkumy-posudky-poradenství.

Stavební práce: -prodej, montáže stavebního systému Velox -projekční činnost -lité betonové podlahy a anhydritové podlahy.

Služby: -architektonické práce -projektové práce.

3D vizualizace interiéry, exteriéry E - shop - betonové skořepinové tvárnice BEST UNIKA, BETONG Stavba - bazény Vnitřní zateplení Stavba - ploty Autorské a stavební dozory Projekce staveb - projektová řešeníodborná poradenství v oblasti vnitřního zateplení a betonových skořepinových ...

Stavební společnost: -vodohospodářské stavby -meliorační a sanační stavby -stavby pro plnění funkce lesa -gabionové konstrukce, komunikace, zpevnění ploch -kamenické práce -výstavba opěrných zdí, zahradní prvky z kamene -zemní práce -poradenské služby klientům -projekční práce v oboru vodohospodářských staveb a staveb pro plnění ...

Nabídka architektonických a projektantských služeb, konzultace, studie, vizualizace, dokumentace pro stavební povolení všech typů staveb.

Stavební firma: - novostavby, rodinné domy - rekonstrukce staveb - zateplování fasád - projektová dokumentace vč. stavebního povolení, projekce - statické posudky - bourací a demoliční práce - veškeré zemní práce - vodoinstalace, elektroinstalace.