Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekce - stavby občanské a bytové Projekce - průmyslové stavby

Projektová a inženýrská kancelář. Projekce: - geotechnické konstrukce - mostní konstukce - vodohospodářské stavby - environmentální stavby. Dozorování staveb. Inženýrská činnost.

Služby: -stavební projekce -inženýrské práce. Autoservis: -automobilová diagnostika všech elektronicky řízených systémů -lepení a opravy čelních skel -montáž mechanického zabezpečení -měření emisí.

Služby: - stavební projekce - urbanistické a architektonické studie - zaměřování stavebních objektů - stavebně technický průzkum.

Projekty novostaveb, přístaveb, rekonstrukcí. Grafické zpracování projektů programem ArchiCat.

Rekonstrukce, výstavba: - rodinné domy. Práce: - zemní - sádrokartonářské - podlahářské - obkladačské. Dodávka, prodej: - stavební materiál. Stavební projekce. Půjčovna: - lešení. Zateplovací systémy (technologie BASF). Komínové systémy TONA.

Projekce pozemních staveb: - rodinné domy - byty - komerční objekty - garáže - rekonstrukce - pasporty - zemědělské stavby - průmyslové stavby - vodohospodářské stavby.

Stavební firma: -zpracování architekt. návrhů chystaných staveb -provádění kompletní projektové dokumentace ke st. povolení -realizace námi vypracovaných projektů v praxi -realizace staveb -rekonstrukce a opravy objektů -odstraňování staveb -zemní práce -výstavba inženýrských sítí -drenáže a odvodnění pozemků -opěrné stěny; výstavba a ...

Práce: - zateplení objektů - sanace a renovace objektů - fasádní práce - rekonstrukce bytů a domů - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce komerčních prostor - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - pokládka zámkové dlažby.

Stavební činnost, stavební práce: -stavby, stavba -pozemní stavitelství -generální dodávky na klíč -byty do osobního vlastnictví. -bytová výstavba -výstavba rodinných domů, rodinné domy, dům -projekční a inženýrská činnost.

Projektové práce, inženýrské činnosti a komplexní dodávky staveb. Projekty a dodávky vybraných průmyslových, energetických, ekologických a občanských staveb. Developerská, realitní činnost

Projektová, inženýrská a poradenská organizace. Developerská činnost.

Realitní kancelář Realitní kancelář Správa nemovitostí Inženýrská činnost

Projekční práce v oblasti výstavby elektrických zařízení.

Kompletní projektová a inženýrská činnost v oborech: - pozemní stavitelství - stavební akustika - stavební statika - vytápění - vzduchotechnika - zdravotní instalace včetně plynoinstalací - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace - měření a regulace - rozpočty a cenové kalkulace - rozptylové studie - hlukové ...

AZ Projekt Projektová a inženýrská činnost: -projekty a studie -bytové, občanské a průmyslové stavby -rodinné domky -rekonstrukce stávajících objektů -půdní vestavby.

Inženýrská činnost ve stavebnictví: -příprava a dozorování staveb. Znalecké posudky: -oceňování nemovitostí. Tržní odhady nemovitostí. Realitní činnost i developerská. Dodávky staveb na klíč. Projekce staveb a dalších zařízení.

Náš architektonický ateliér spoluvytváří kvalitní, hodnotné, krásné a fungující prostředí pro spokojený život. Spektrum naší tvorby zahrnuje projekty občanských i bytových staveb, rodinné domy i interiéry. Kromě novostaveb máme zkušenosti i s projektováním komplikovaných rekonstrukcí historických, památkově chráněných objektů. Zajišťujeme ...

Stavební firma: - zabývá se především komplexní stavební činností v pozemním stavitelství, tzv. generálními dodávkami staveb bytových, občanských, průmyslových Firma VALC s.r.o. na svých stavbách výhodně kombinuje prvky klasické výstavby s novými progresivními technologiemi. - generální dodavatel staveb - stavby na klíč - ...

Architektonické a inženýrské služby. Projekce.

Speciální stavební činnosti - sanace betonových konstrukcí Vysokopevnostní betonové zálivky Hydroizolace a izolace Ochrana betonových konstrukcí Inženýring a autorský dozor Technické poradenství Diagnostika Návrhy řešení a zpracování technologických postupů

Realizace vrtů na ropu a plyn do hloubek až 5000m, včetně vystrojení vrtu a čerpacích zkoušek. Hloubení vrtů na vodu a pro geotermální využití. Vrtání, vystrojování a opravy vtlačně-odběrových sond pro podzemní zásobníky plynu. Podzemní opravy sond. Nedestruktivní defeskopie materiálů, nářadí a zařízení, speciální svářečské práce. Pronájem ...

Výstavba rodinných i bytových domů na klíč. Projektování staveb. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Projekční činnost ve stavebnictví. Stavební práce. Prodej, doprava: - betonové a podlahové směsi.

Instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně plynovodních přípojek a ostatních inženýrských sítí včetně projektové dokumentace. Výkopové, zednické a elektrikářské práce. Revize: elektro, plyn, voda, požární systémy a revize komínů.