Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projektování pozemních staveb a interiérů.

Činnost, služby: -projektování pozemních staveb. -projektová činnost ve výstavbě. -inženýrská činnost ve výstavbě. Zajišťujeme: -kopírovací, reprografické práce.

Služby: -inženýrská činnost -technický dozor investora (TDI) -koordinátor BOZP -projektová činnost -dodavatelská činnost -poradenská činnost -realitní činnost -energetické audity a PENB.

Nabízíme komplexní služby v oblasti stavebnictví od zpracování projektu po realizaci stavby.

Služby: -projektová činnost -dokumentace silnic, dálnic, mostů apod., tramvajové tratě, městské komunikace -zeměměřičská (geodetická) činnost -technologické projekty -obalovny, betonárny -elektroprojekty -inženýrská činnost ve výstavbě -posudky a poradenství.

Stavební práce na klíč-komplet. Projektová a inženýrská činnost. Stavební technologie-vývoz dovoz omítky. Stavební práce-opravy rekonstrukce. Stavební pozemky-vyhledávání.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě: -projekty veškerých pozemních staveb -technické dozory -činnost architekta.

Projektování občanských a bytových staveb. Stavebniny: - obklady - zdící materiály - dlažba - plastová, dřevěná okna - dveře - palubky - dřevěné lišty - fasádní barvy - SIKA-pěny, tmely, lepidla - cement - řezivo - suchá malta - zárubně. - EPS lišty.

Činnost: - komplexní stavební práce - stavby na klíč - developerské projekty.

Inženýring - projektování a realizace staveb. Předprojektová a projektová příprava stavby, zajištění stavebního povolení, technický dozor investora, zajištění kolaudačních rozhodnutí.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby. Projektová činnost ve výstavbě.

Železobetonové a ocelové konstrukce Statika staveb

Specializace na ocelové a železobetonové dopravní i pozemní stavby. Velké zkušenosti též v pozemním stavitelství a výhody propojení s dceřinou dodavatelskou firmou. Dodavatelská činnost v oblasti pozemního stavitelství a telekomunikačních staveb. Montáž ocelových konstrukcí.

Nabídka zednických prací, projektování či inženýrské a realitní činnosti.

Projekce - pozemní stavby Montáž - podhledy - sádrokartony

COPLAN CZ ENGINEERING s.r.o.: - projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost ve stavebnictví - zprostředkovatelská činnost ve stavebnictví - realitní činnost.

Stavební firma. Stavební práce. Činnost: -stavební -projekční -inženýrská.

Činnost: -stavební -projekční -inženýrská -obchodní. Práce: -tesařské -instalatérské -malířské -topenářské -zemní -práce s jeřábem.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavební společnost: - projektová dokumentace, projekce k novostavbám a rekonstrukcím - inženýrská činnost - realizace staveb - poradenství v oblasti stavebnictví.