Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Činnost: - komplexní stavební práce - stavby na klíč - developerské projekty.

Inženýring - projektování a realizace staveb. Předprojektová a projektová příprava stavby, zajištění stavebního povolení, technický dozor investora, zajištění kolaudačních rozhodnutí.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby. Projektová činnost ve výstavbě.

Železobetonové a ocelové konstrukce Statika staveb

Specializace na ocelové a železobetonové dopravní i pozemní stavby. Velké zkušenosti též v pozemním stavitelství a výhody propojení s dceřinou dodavatelskou firmou. Dodavatelská činnost v oblasti pozemního stavitelství a telekomunikačních staveb. Montáž ocelových konstrukcí.

Nabídka zednických prací, projektování či inženýrské a realitní činnosti.

Projekce - pozemní stavby Montáž - podhledy - sádrokartony

COPLAN CZ ENGINEERING s.r.o.: - projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost ve stavebnictví - zprostředkovatelská činnost ve stavebnictví - realitní činnost.

Stavební firma. Stavební práce. Činnost: -stavební -projekční -inženýrská.

Činnost: -stavební -projekční -inženýrská -obchodní. Práce: -tesařské -instalatérské -malířské -topenářské -zemní -práce s jeřábem.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavební společnost: - projektová dokumentace, projekce k novostavbám a rekonstrukcím - inženýrská činnost - realizace staveb - poradenství v oblasti stavebnictví.

PROJEKCE: - vzduchotechnika - klimatizace. Služby: - projektová a inzenýrská činnost v investiční výstavbě v profesích technického zařízení staveb (vytápění, vzduchotechnika, elektroinstalace, zdravotní technika).

Projektování dopravních staveb.

- inženýrská geodézie ve stavebnictví - geotechnický monitoringa a měření deformací - inženýrská činnost.

Služby: -projekční -architektonické -inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Architektonická kancelář: - realizace interiéry - inženýrská činnost - architektonické studie. Projekční činnost: - zpracování projektové dokumentace staveb.

Projekční kancelář - stavební - elektro - vytápění plyn - vzduchotechnika - požární bezpečnost (autorizovaní projektanti)

Projekce - srubové, roubené a rodinné domy

Služby: - broušení drahých kamenů Prodej ručně broušené kameny: - zlatnickým dílnám - opravnám a drobným výrobcům šperků - prodejnám specializovaným na drahé kameny - sběratelům drahokamů - široký sortiment drahých kamenů, přírodních i syntetických, všech tvarů a velikostí - broušení šperkových kamenů z dodaného materiálu - prodej ...

projektová a ingenýrská činnost: - pozemní stavby - občanské a bytové stavby - průmyslové stavby - poradenská a konzultační činnost - interiery - design - poradenská a konzultační činnost

Projekty staveb, stavby. Tepelná čerpadla. Ekologie. Odpady. Stavební práce. Geologie.

Stavební firma: stavby, projekce, vizualizace