Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Stavební firma. Projektování, projekce: - stavby - voda - topení - plyn - elektro Práce: - výkopové ruční - zednické - krby včetně kovářských doplňků - betony - izolace proti vlhkosti, vodě, tepelné i zvukové - sádrokartony - malířské, natěračské, nástřiky - elektroinstalační - přímotopy, akumulační kamna - ...

Projektová činnost ve výstavbě: -projekce -provádění inženýrských staveb -bytové a občanské stavby.

Činnost: -inženýrská a kompletační v investiční výstavbě včetně technického dozoru -projektové práce na všech stupních dokumentace staveb -zajišťování veřejných soutěží a výběrových řízení.

Zpracování - průkazy energetické náročnosti budov Projekční činnost

MAX Engineering s.r.o. zajišťuje investorskou inženýrskou činnost ve stavebnictví, na vyžádání zabezpečuje zpracování projektové dokumentace a výkon funkce generálního dodavatele staveb. Spolupracuje s tuzemskými i zahraničními klienty a specializuje se na lokalitu hlavního města Prahy.

Stavebnictví. Provádění inženýrských a projekčních prací.

Se zabývá architekturou, urbanismem, interiérovým designem - Poskytuje kompletní služby při přípravě i provádění staveb jakéhokoliv rozsahu - Zpracovává kompletní projektovou dokumentaci ve všech stupních včetně legislativního projednání, autorského dozoru a dokumentace pro výběr dodavatele - Návrh interiéru je zpracováván do detailu pro jeho ...

Projekce a výstavba: - občanské stavby - developerské projekty - konzultační činnost - projekce staveb - expertní a znalecká činnost Konzultace developerských projektů Inženýrská činnost.

Zajištění studie proveditelnosti, projektové dokumentace.

Zpracování návrhu a projektové dokumentace ke stavebnímu řízení, provedení stavby nového nebo rekonstruovaného rodinného a bytového domu. Návrh zahradních úprav, zahradních pergol, bazénů, jezírek, altánů a řešení terénních úprav. Spolupráce s odbornými profesemi včetně zahradních architektů.

Služby, realizace, výstavba, údržba, rekonstrukce, opravy: -udržovací práce na stavbách -výstavbu bytovou, občanskou vybavenost a průmyslovou výstavbu. Inženýrská činnost: Ubytovna POS

Inženýrská, konzultační a projektová činnost v oblasti dopravních staveb: - územní plány, koncepce, generely - územně technické studie - předběžné studie proveditelnosti - studie proveditelnosti - geodetické průzkumy - ekologické studie a průzkumy - dokumentace pro územní rozhodnutí - dokumentace pro stavební povolení (projekt ...

Nabídka výkonů inženýrské činnosti 1. Zabezpečení vstupních podkladů - obstarání vstupních údajů pro lokalizaci stavby - objasnění základních cílů s odběratelem, např. na podkladě už vypracovaných studií - zabezpečení průzkumů potřebných pro vypracování dokumentace - zabezpečení výběru staveniště - organizace výběrového řízení na ...

Projekční a konstrukční kancelář: -projektování pozemních staveb -konstrukce strojů.

Nabízíme inženýrskou činnost. Zajišťujeme dokladovou část v rámci přípravy staveb ÚR, SP a technický dozor.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba těžkých zámečnických prvků. Výroba výpalků (plazma, autogen. Výroba a oprava strojních dílů. Inženýrské služby ve výstavbě. Obchodní činost. Zámečnictví. Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství.

Poradenská činnost v oblasti energetiky. Projektová činnost ve výstavbě.

Činnost: - projekční - inženýrská - stavební - poradenství - zámečnická dílna - montáž telekomunikačních zařízení. Penzion Borůvka: - Máchovo jezero.

Poskytujeme přípravné a dokončovací stavební práce, inženýrskou činnost v investiční výstavbě a stavby na klíč.

Koordinace - BOZP na staveništi Inženýrská činnost - dozorování staveb - stavební poradenství Projektová činnost.

- projekční služby ve stavebnictví - inženýrské služby ve stavebnictví