Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekce, architektonická činnost, stavební činnost: -výstavba rodinné domy -individuální zástavba.

Poradenství, studie, projekce, inženýring vodohospodářských a ekologických staveb: -kanalizační sítě -čistírny odpadních vod -čistota vod (pasportizace, intenzifikace, rekonstrukce, provozní řády) -řešení složitých hydrotechnických a technologických výpočtů pomocí software.

Ikomplex Architekt. Projektování pozemních staveb - rodinné domy a průmyslové objekty. Specializujeme se na menší objekty pro bydlení a podnikání, jakož i na urbanistickou činnost.

Činnosti: -stavební práce ve výškách -stavitelství -projekční -rekonstrukce střech-kompletní -MO-stavebniny -pořez na katru-stavební řezivo -pokrývači, tesaři, ... -dřevostavby-roubené stavby.

Projektová a inženýrská kancelář, autorizované pracoviště: -stokové sítě -odvodnění měst podle principů udržitelného rozvoje -ostatní vodohospodářské stavby -posuzování hydraulických parametrů objektů na stokových sítích -hydrotechnické výpočty programem MOUSE.

Provádíme projektové práce ve stavebnictví. Nabízíme architektonické služby či dozor na stavbách včetně inženýringu a projektové dokumentace. - stavební projekce - stavební dozor - SD vizualizace - architektonické návrhy

Inženýrské služby Projektová činnost Kopírování

Projekce (projektant) vodohospodářských a inženýrských staveb, studie, rozpočty, poradenská a inženýrská činnost, projektová dokumentace: -vodovodní přivaděče a rozvodné sítě, čerpací stanice, vodojemy, úpravny vod, kanalizační sběrače a stokové sítě, čistírny odpadních vod -provozní řády těchto zařízení. Projekt vodovodu, plynovodu, ...

Provádíme: - výstavbu rodinných domů na klíč včetně základové desky a připojení inženýrských sítí - přípravu projektů rodinných domů - dodávky veškerých občanských staveb Zajistíme: - projekt rodinného domu zdarma - zajištění finančního poradenství a hypoték

Provádíme projektovou a inženýrskou činnost ve výstavbě.

Nabídka zpracování položkových rozpočtů a výkazů výměr s využitím cenové soustavy ÚRS Praha a RTS Brno.

Stavební firma. Stavební činnost: - komplexní stavební činnost - stavby na klíč. Projekce, projekční činnost: - stavební.

Projekty bytových a občanských staveb. Stavební úpravy a novostavby: - byty, rodinné domy, bytové domy včetně interiérů - stavby pro služby, obchod a administrativu - sportovní stavby, stavby pro školství a zdravotnictví - opláštění a zastřešení hal - veřejné prostory - náměstí. Dozorování staveb: - autorský a technický dozor ...

Architektonická, projektová a inženýrská kancelář. Služby: - projekce - architektonické - inženýrské - urbanistické studie.

Služby: -kompletní projekty staveb -znalecké posudky -ceny a odhady nemovitostí -stavební ekonomika -stavební dozor -rozpočty a kalkulace -inženýrská činnost -soudní znalci -ceny a odhady nemovitostí -kompletní zajišťování stavebních projektů -stavební dozory.

Projektování pozemních staveb včetně rekonstrukcí, přístaveb a nástaveb. Nabídka stavebního dozoru a dozoru investora či oceňování nemovitostí.

Projekty a následné realizace staveb nízkoenergetických a pasivních domů.

Stavební firma. Projektová činnost v investiční výstavbě. Provádění staveb včetně jejich změn: - udržovacích prací na nich a jejich odstraňování (provádění bytových a občanských staveb, průmyslových staveb, inženýrských staveb) - provádění rekonstrukcí, oprav a modernizací objektů včetně náročných prací na kulturních a historických ...

Architektonická a inženýrská činnost - projekce - inženýring - statika - projektová inženýrská činnost v investiční výstavbě - architektura - urbanismus - interiéry - krajinářská tvorba - konzultační činnost

Služby v oblastech: -projektové a konstrukční práce a inženýrská činnost -černobílý a barevný tisk na inkoustovém plotru HP DesignJet 450C -účetnictví -půjčovna sportovních a rybářských potřeb.

Stavební činnost: -projekce -investiční výstavba -úprava, rozvod vody.

Stavební projekce, inženýring. Zpracování: - architektonické studie - projektová dokumentace.

Stavební činnost. Stavby, projekce, inženýrská činnost v investiční výstavbě, výstavba na klíč, poradenství: -technický dozor investora -rodinné domy -zemědělskopotravinářské komplexy. Projektová dokumentace: -architektonické řešení -statika -sanitární instalace -voda, kanalizace, plyn -elektro silnoproud, slaboproud ...

Architektonické studie. Stavební projekce: - bytová, občanská a průmyslová výstavba - opakované projekty - systémové projekty - individuální návrhy - interiéry. Urbanistické studie, urbanismus.

Inženýrská činnost: - dotační management z fondů EU, MZP - technické poradenství - stavební dozor - projektové práce - realizace staveb - realitní služby.