Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Služby: - architektonické - stavební projekce - inženýrská činnost.

Služby v oblasti inženýrské činnosti, dle požadavků zadavatele, včetně zajištění specifických činností ve stavebnictví.

Služby: - projekce elektro - stavební projekce.

Projekční kancelář. Projekce: - rodinné domky - občanské stavby - podnikatelské objekty - hospodářské budovy - zdravotechnika - vytápění - návrhy zahrad.

Projekce pozemních staveb, projektová činnost. - rodinné domy - hotely - haly

Prodej, montáž: -interiérové dveře -projektová činnost ve výstavbě -podlahové a fasádní nátěry, penetrace pracovní pomůcky.

Projekce. Projektová činnost: -vodohospodářské stavby. -informační systémy a vývoj software pro vodohospodářskou infrastrukturu (VHI).

Zabýváme se: - interiérovým vybavením. - design nábytku - prostorové řešení objektu - navrhování výmalby i samotné dekorování prostoru. Zabýváme se projektovým návrhem, poradenskou činností, i samotnou realizací ...

Rekonstrukce, revitalizace a zateplení fasád bytových domů. Rodinné domy: - výstavba na klíč - rekonstrukce - klempířské, pokrývačské a instalatérské práce - instalace oken - oprava a zateplení fasád Bytové domy: - kompletní sanace - zateplení a opravy balkonů - hydroizolace střech ( možnost změny tvaru a sklonu ) Průmyslové ...

Taxace, zpracování LHP a LHO. Projektové dokumentace a inženýrský dozor. Zalesňovací projekty, rekultivace, studie. Oceňování lesů, výpočty náhrad škod. Poradenská činnost. Mapování měst a obcí. Digitalizace map. Velkoplošné tisky.

Poskytování služeb v životním prostředí. Zabezpečení správce stavby? technického dozoru. Projekční činnost. Poradenská činnost při dotacích.

Stavební firma - výstavba a rekonstrukce objektů na klíč. - návrhy průmyslových rozvodů a domovních instalací.

Architektonická a inženýrská činnost -projektování.

Služby: - poradenská činnost v oboru průmyslové akustiky - poradenská činnost ve strojírenství - projektová činnost v investiční výstavbě - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rozsahu živnosti volné - úřední měření.

Projektová činnost ve výstavbě: - pozemní stavby - rodinné domy - garáže - administrativní budovy - rekonstrukce staveb - parkovací plochy.

Projektová činnost: - vodohospodářské projekty - geodetické zaměření - posoouzení vlivu na životní prostředí - autorský dozor na stavbě - kolaudace stavby - poradenství.

Vypracování projektové dokumentace: - stavby, rekonstrukce železničních dráh - stavby na dráze. Zajištění realizace stavby. Inženýrská činnost. Technický dozor.

Stavby na klíč, rekonstrukce, údržba, projekční práce, modernizace, fasády, zateplování. Stavební práce: -pokrývačské -klempířské -vodoinstalace -elektrická instalace -topenářské -plynoinstalační.

Stavební činnost: - architektonická a proječkní kancelář - navrhování designu - stavby průmyslové, bytové, občanské - údržba - rekonstrukce - bourání, demolice.

Činnost, projekce: - projektová - poradenská - inženýrská v investiční výstavbě - kompletní služby v oblasti inženýrských a vodohospodářských staveb. Práce, stavby: - kanalizační sítě, vodovody, odbahnění, potrubní systémy, úprava terénu - výstavba na klíč - výstavba občanských a bytových staveb - výstavba městské infrastruktury ...

Firma SICON s.r.o. byla založena v roce 1992 jako projektově-inženýrská společnost specializující se na projekty nosných konstrukcí a založení staveb: - bytových - občanských - průmyslových.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Projektový ateliér: -projekty novostaveb a rekonstrukcí rodinných domů, rekreačních objektů, garáží, skladů, pergol -inženýrská činnost -vyřízení územního a stavebního povolení -stavební dozor.

Architektonické, designerské a grafické práce, kompletní zpracování projektové dokumentace na stavby i interiery.