Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projektová (projekční) a inženýrská činnost: - vodní hospodářství, vodohospodářské stavby - ekologie, ekologické stavby.

Konstrukční a technická kancelář: - projekce konstrukcí ocelových hal - zpracování výrobní dokumentace - dokumentace pro průmyslové lávky, schodiště, potrubní systémy - inženýrské poradenství.

Projektová činnost v investiční výstavbě. Specializace: -bytová a občanská výstavba -interiéry -umění v architektuře -design.

Realitní kancelář, stavební společnost. Realitní činnost: - zprostředkování nákupu a prodeje: - nemovitostí - pozemků - chat - chalup - zprostředkování pronájmů: - výrobních celků - hal - bytů - domů. Provádění staveb: - bytových - občanských - průmyslových. Stavební práce: - stavby na klíč ...

Projekční kancelář. Stavební projekce. Statické posuzování staveb. Projektová dokumentace.

Projektová činnost. Inženýrská činnost. Znalecké posudky. Reality a poradenství. Provozovna: Komenského 449 753 01 Hranice.

Služby: -zastoupení firmy BAUER GmbH, VOITSBERG AUSTRIA pro ČR a SR. Služby: -projektová činnost ve výstavbě včetně realizace staveb.

Služby, práce: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - stavby na klíč - rekonstrukce, změny a odstraňování staveb

Stavební služby: - projektová dokumentace - energetické audity - zajištění stavebního povolení.

Projekční kancelář nabízející typové projekty rodinných domů. Naši projektanti a architekti zpracovávají individuální návrhy a projekty staveb dle přání zákazníka. Technická řešení se blíží požadavkům kladeným na nízkoenergetické a pasivní domy.

Činnost: - projektová a inženýrský činnost - stavebnictví - občanské stavby - průmyslové stavby - zdravotnické a sociální stavby.

Nabízíme kompletní projektové a inženýrské služby

Stavební činnost: -Novostavby domů -Rekonstrukce domů -Omítky -Podlahy -Obkladačské práce Inženýrská činnost: -Stavební dozor -Měření tepelných ztrát budov -Měření vlhkosti zdiva -Měření radonu Projekční činnost ve stavebnictví.

Projekční a inženýrská činnost: - chemický průmysl - strojírenský průmysl - energetika a komunikační sítě - čerpací stanice a autoservisy.

Nabídka: - návrhy domů, interiérů - stavební dozor - inženýrská činnost.

Zabýváme se projektováním (od architektonických návrhů po prováděcí projekty), komplexní inženýrskou činností a také dodávkami interiérů staveb. -projektová činnost ve výstavbě -inženýrská a investorská činnost ve výstavbě -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Komlepetní dodávky staveb Stavby, rekonstrukce, modernizace Rodinné domy - pasivní domy - na klíč - základové konstrukce - hrubé stavby - rekonstrukce Betonové monolitické konstrukce - opěrné stěny (systémové bednění, ztracené bednění) - stropy - podlahy - ztužující věnce - výtahové šachty - oplocení Stavební ...

Projektová činnost ve výstavbě.

Projektová příprava staveb. Stavební práce: - výstavba, rekonstrukce - izolace - dokončovací práce - bourací práce. Inženýrská činnost. Projekční činnost. Stavební činnost.

Projekční a geodetická kancelář.

Projektová činnost ve výstavbě: - rodinné domy - kanceláře - bytové domy.

Služby: -projektování dopravních a inženýrských staveb -dopravně inženýrská opatření -dopravní průzkumy -inženýrská činnost pro zajištění povolení -autorské a technické dozory

Služby: - stavební činnost - obchodní činnost - autodoprava - realitní činnost. Stavební činností se začala zabývat naše společnost v roce 2000 a od té doby jsme se vypracovali na úroveň kvalitních stavebních firem na našem trhu. Soustředíme se především na kvalitu provedených prací, kde největší odměnou je spokojenost našich zákazníků, ...

Služby: -architektonické -projektová a inženýrská činnost -urbanismus.