Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Stavební firma Hűbner Stavební firma. Práce: -střechy -půdní vestavby -dřevěné konstrukce -nové i rekonstrukce -projektové práce.

Projekční, inženýrské služby: - dodávka staveb na klíč - zástavbové studie obytných částí měst - zpracování kompletní projektové dokumentace - inženýrská činnost včetně územního a stavebního řízení - poradenská činnost - požární posouzení objektů - projektování elektrických zařízení - elektro silnoproud, slaboproud.

Kompletní stavební činnost: - zakládaní staveb - hydroizolace - zateplování objektů - vnitřní a venkovní omítky - malířské práce - obklady a dlažby - podlahářské práce - elektroinstalace, topenářské práce - projektová a inženýrská činnost ve stavebnictví.

Projektant - projektování - investiční činnost ve výstavbě.

Projektová organizace. Výstavba: -atomové elektrárny. Služby: -projekce,projektování,projekty: -technologické stavby -technologie -investorské a dodavatelské pro pozemní a inženýrské stavby -projektování a inženýrská činnost v rozsahu: -obstarání vstupních podkladů (podklady) -zabezpečení - průzkumy pro ...

Architektonické práce - stavební projekce

DOPRAVNÍ STAVBY, PROJEKTY Projektová kancelář D PROJEKT PLZEŇ Nedvěd s.r.o. se zabývá dopravním řešením územně plánovacích dokumentací, generely dopravy, pasporty komunikací, dopravní studie, projektové dokumentace dopravních staveb, dopravní značení, dopravně inženýrská opatření, pasporty dopravního značení, posudky a expertní činnost, ...

Provádění staveb. Projekty.

Zabýváme se: - inženýrská, projektová a dodavatelská činnost v oblasti chemického, farmaceutického a potravinářského průmyslu.

Inženýrská a projektová činnost v investiční výstavbě. Provádění staveb, jejich změn a odstaňování.

Projektování, projekce: - občanské a bytové stavby - průmyslové stavby.

Architektura a urbanismus. Komplexní architektonické a projekční práce. Konzultační činnost.

Montáž, údržba, servis: -telekomunikační zařízení. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje, přístroje -projektování elektrických zařízení včetně přihlášky k odběru. Zabezpečovací zařízení. Přípravné práce pro stavby. Inženýrská činnost. Investiční výstavba. Pronájem: -nemovitosti -byty -nebytové prostory.

Projekování, provádění: - pozemních staveb - montáž sádrokartonu - topenářské a instalatérské práce - zemní a sanační práce - rekonstrukce na klíč, - stavby na klíč. Silniční doprava a přeprava nadměrných nákladů.

Stavební, interiérové a designové centrum.

Projekční kancelář: - ústřední topení - rozvody vody - kanalizace.

Montáž, oprava: - elektrické zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Služby: -projektování staveb -realizace staveb -projektování a výroba kovových konstrukcí -údržba a správa budov.

Práce: -čištění fasád a pomníků. Služby: -projektová činnost v investiční výstavbě.

Projekce, projekční činnost: - stavební - pozemní stavby - technické zařízení budov.

Architektonický a inženýrský ateliér.

DESIGN Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování).

Činnost: -zeměměřičská -projektová -poskytování sw.