Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Návrhy interiérů. Architekt, projektant.

Práce: -stavební -stavební projekce.

PEOL - provádění staveb, změn a odstraňování - projektové práce

Stavební práce: - bytové a průmyslové stavby. Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě.

Zpracování projektové dokumentace pozemních staveb zejména novostaveb a rekonstrukcí rodinných domů vč. příslušenství

Projektová činnost, inženýrská činnost. Dodávky technologických částí staveb: - zařízení pro skladování, zpracování, manipulaci s ropnými produkty, bioplynové stanice - servis čerpacích stanic.

Stavby, dozory staveb, projekty, inženýrská činnost, velkoobchod stavebnin.

Architektonický ateliér. Projekce: - stavební - soukromé budovy - veřejné budovy.

Projekce: - stavební. Práce: - architektonické - projektové.

Provádí: - stavby-inženýrská činnost - ekonomické a organizační poradenství - projekce v investiční výstavbě - obchodní činnost - provádění staveb: - průmyslové - bytové - občanské - sádrokarton - příčky a podhledy - dodávka a montáž.

Služby: - projektový atelier. Kompletní zpracování územně plánovacích dokumentací, jejich změn a zpracování navazujících projektů.

Architektonická a projekční kancelář: - vypracovávání architektonických návrhů a kompletní projekční práce v oblasti administrativních, bytových, obchodních, průmyslových a zdravotnických staveb - návrhy a realizacemi interierů - urbanismus a územní plánování - vedení staveb.

Projektové práce. Plány staveb: - rodinné domky - chaty - garáže - ostatní stavby.

Architektura, návrhy interiérů. Kompletní projektová příprava ve výstavbě, inženýrská činnost, realizace staveb, ekonomické poradenství ve stavebnictví.

Projekční kancelář: -projektová a inženýrská činnost stavební. Služby: -od architoktonické studie, přes projekt, až porealizaci a vyhodnocení stavby.

Architektonický a projektový atelier.

Stavební projekce. Energetické audity budov: - energetické štítky. Zajišťování autorského a technického dozoru investora.

Vypracování projektové dokumentace staveb. Inženýrská činnost. Zhotovení průkazů energetické náročnosti budov.

Stavební společnost. Kompletní dodávky staveb na klíč: -nová výstavba -rekonstrukce -výstavba rodinných domků -výstavba bytových domů.

Projektování v pozemním stavitelství. Občanské stavby. Pozemní stavby: -realizace. Průmyslové stavby. Demolice. Inženýring v pozemním stavitelství. Rekonstrukce: -budovy -byty.

Projektově inženýrská společnost. Stavební projekce: - bytové a občanské stavby.

Statika: - betonové konstrukce. - konstrukce předpjaté - ocelové, skleněné a dřevěné včetně zesilování konstrukcí karbonovými pásky.