Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekce, projektant: - stavební, staveb. Inženýrská činnost ve výstavbě.

Projekce: -stavební. Inženýrská činnost. Soudní znalec: -ceny a odhady nemovitostí.

Činnost: -investorská -inženýrská -poradenská-oblast stavebních investic. Stavby: -příprava -technický dozor investora -zajištění projektové dokumentace pro veškeré druhy staveb.

Inženýrská činnost: - projektování staveb - provádění staveb - stavební dozor.

Nabídka architektonických, projektových a inženýrských prací.

Dodávka, projekce: - stavby - vedení staveb a provádění stavebního dozoru.

Statická kancelář. Statika a dynamika stavebních konstrukcí. Konstrukce: - betonové a zděné - ocelové a ocelobetonové - dřevěné. Zakládání staveb a geotechnika. Znalecká a poradenská činnost ve stavebnictví.

Stavební projekce. Developerská činnost. Odborné konference a semináře: - development - architektura - stavebnictví - design. Zahradní a krajinná architektura.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce - projektová dokumentace.

Správa a údržba nemovistostí. Insatalatérské a topenářské práce. Projkční práce.

Projektování, projekce: -ve výstavbě -technická příprava stavby -studie proveditelnosti staveb. Zajištění: -statické a odborné posudky -stavební průzkumy. Realizace: -objekty průmyslové, inženýrské -občanská výstavba.

Realizace bytových, občanských a průmyslových staveb, inženýrská činnost ve stavebnictví..

Stavební firma, stavby: - realizace staveb - stavby na klíč - rekonstrukce - rekonstrukce střech včetně půdní vestavby - projektovou dokumentaci pro výstavbu rodinných domů - klempířské konstrukce - pokrývačské práce - tesařské konstrukce - zednické běžné stavební práce - zednické obkladačské práce.

Činnost: -projektování stavby.

Služby: - urbanistické a architektonické studie - projekce staveb

Projekční a inženýrská kancelář: -projekční práce -inženýrská činnost -dozory staveb.

Architektonická a projekční kancelář: -filozofický přístup k architektonické tvorbě -projektování bytových a občanských staveb, rodinných domů, průmyslových objektů, interiérů a urbanismu, drobná architektura, novostavby i rekonstrukce, parky, veřejné a obytné stavby -komplexní dodávka všech stupňů projektové dokumentace -inženýring, ...

Stavební projekce. Projektové práce v oboru průmyslových, občanských a obytných staveb

Nabízím služby v oboru pozemních staveb, ať už se jedná o novostavby nebo rekonstrukce. Mým zákazníkům zajišťuji komplexní služby - veškerou dokumentaci k projektu včetně stavebního povolení, přípravu stavby, výběrové řízení na dodavatele stavby i subdodávek, technický dozor v průběhu stavby až po předání díla a kolaudaci. Poradenství poskytnu jak ...

Projekce: - stavební. Kancelář: - Ropice 343.

Činnost: - geodetické práce - projektová činnost ve výstavbě - projektování pozemkových úprav

Služby: -projektové práce -geodetické.

Architektonické studie, projektování.