Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - průmyslové, komerční, obytné budovy, byty - komunikace - liniové stavby - rekonstrukce, modernizace. Projektová a inženýrská činnost. Prodej stavebního materiálu a sypkých hmot. Nákladní doprava a zemní práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zprostředkování služeb. Velkoobchod. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Pronájem a půjčování věcí movitých. Projektová činnost ve výstavbě. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických ...

Projektová činnost. Projekty staveb a stavby na klíč všeho druhu: - rodinné domy - levné domy (rodinné domy konstruované se záměrem dosažení co nejmenší ceny) - nízkoenergetické domy - domy ze slámy - kanadské dřevostavby - luxusní domy. Zařízení stavebního povolení. Poradenská činnost při výstavbě. Stavební dozory. Stavby ...

Poskytujeme veškeré služby v oblasti stavebnictví od zhotovení projektové dokumentace až po samotnou realizaci stavby. Poskytujeme veškeré služby v oblasti stavebnictví na vysoké profesionální úrovni: Zhotovíme všechny stupně projektové dokumentace od územně plánovací až po prováděcí. Provádíme inženýrskou činnost ve všech fázích stavební ...

- zpracování odborných dokumentací jako jsou energetické audity, odborné posudky a projektováním tepelné techniky jako jsou tepelné zdroje.

Projektování staveb - plánování, příprava a realizaci staveb.

Zajišťujeme komplexní projektové služby všech stupňů projektové dokumentace administrativních, bytových a průmyslových objektů a inženýrské činnosti. Architektonické a projektové práce: - zpracování architektonických a urbanistických studií - zpracování návrhů stavby - zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí - zpracování ...

Stavební firma: - veškeré stavební a údržbářské práce - stavby na klíč - stavební projekce - izolace střech rovných - provádění střech klasických - revitalizace panelových domů - hřiště. Zelená úsporám.

Projektová kancelář DiK – Hradec Králové se zabývá činností: -projekce -inženýrská činnost -expertizy, konzultace a oponentury.

projektová dokumentace Rychnov nad Kněžnou, Opočno, Dobruška, Náchod - Poradenství v oblasti rekonstrukce i modernizace panelových domů - zpracování podkladů včetně žádosti o dotace - zajištění kompletní technické přípravy - zprostředkování úvěrů - příprava výběrových řízení - autorizovaný technický dozor - regenerace panelových ...

Inženýrská činnost při přípravě a realizaci staveb. Projektová dokumentace: - stavební práce - vnitřní vybavení objektů. Poradenství: - investiční výstavba - zpracování podkladů pro získání státních dotací vyhlašovaných programů.

-Projekční činnost -Reprografické služby -Realizace staveb -Výroba rozvaděčů -Energetické stavby -Obchodní a servisní činnost

Stavební projekce: - projekty v CAD - vizualizace - architektonické studie - interiéry, novostavby, rekonstrukce. Inženýrská činnost, stavební rozpočty, stavební dozory.

Projektová činnost ve stavebnictví (stavební projekce): - administrativní budovy - bydlení - sportovní stavby - průmyslové objekty. Inženýrská činnost při projektování a realizaci staveb. Poradenství pro investory s výkonem cenového konzultanta.

Stavby, rekonstrukce, realizace: -projekční a inženýrská činnost -realizace pozemních staveb a sportovních zařízení -bourací a demontážní práce na stávajících stavbách a zařízeních včetně likvidace odpadu (kaly, betony, stavební suť apod.) -realizace staveb vodohospodářských -kanalizace - tlakové, gravitační ...

Stavební firma: - rekonstrukce, zateplování - průmyslová a občanská výstavba - stavební projekce.

Tomi Group: - zemní práce - hydroizolace, drenáže - hrubá stavba - povrchy komunikací - dodávky na klíč - stavební řemesla.

Stavební firma Stavkol s.r.o. vznikla v roce 2008. Řadí se menší stavební společnosti. Úspěšně se uplatňuje na stavebním trhu v regionu. Hlavní náplní je výstavba nebo rekonstrukce obytných staveb, zejména rodinných domů. Realizujeme rodinné domy od zpracování projektové dokumentace až po dodání na klíč. Provádíme: - výstavba ...

Vodohospodářská a stavební firma. Výstavba: -vodovody -kanalizace -domovní čistírny studní. Zednické práce. Nákladní doprava. Stavební mechanizmy. Zámečnické práce. Projektové práce pro vodohospodářské stavby.

Inženýrsko dodavatelská a projekční kancelář Projekty, projekce: - stáje pro skot - stáje pro prasata - projekty pro zemědělskou výrobu. Zpracování podkladů pro vynětí pozemků ze zemědělského a lesního půdního fondu.

Průzkumy, projekty, expertízy: - sanace vlhkých staveb - technologie obnovy povrchů: - omítky - kamnné povrchy. Návrhy obnovy historických objektů.

Služby: - projekce staveb, stavební projektování - rekonstrukce -návrhy - projekty protiradonových opatření - návrhy zahrad, grilů, pergol, udíren, bazénů. Prodej: - plastové okna - střešní okna.