Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Stavební firma: - projekce - rodinné domy - oprava, rekonstrukce - novostavby - stavební dozor.

Provádíme: - vodohospodářské stavby - zeměměřičské činnosti a projektování staveb.

Konzultační, projekční a inženýrské služby ve výstavbě.

Stavební projekce. Projekční práce.

Projekce, inženýrská činnost: -vodní stavby se zaměřením na hydrotechniku, povodňovou ochranu -městské odvodnění -voda -vodní stavby -hráze -rybníky -jezy -úpravy vodních toků -konstrukce vodních staveb -protipovodňová ochrana -kanalizace -kašny, fontány -odbahnění -revitalizace toků -protierozní ochrana ...

Projekční firma: - kompletní projektová dokumentace na FVE (fotovoltaické elektrárny). Projekce, dodávky fotovoltaických panelů, návrh a realizace monitoringu výrobny (stringů, střídačů).

Znalecká činnost: - soudní znalec v oborech: - ekonomika, odvětví ceny a odhady nemovitostí - stavebnictví, odvětví stavby obytné a průmyslové. Projekční činnost.

Výstavba dřevostaveb. Prodej materiálu pro dřevostavby i vypracovaní projektové dokumentace.

Projektování, projekce v pozemním stavitelství.

Projekty v investiční výstavbě.

Stavební práce. Projekce staveb.

Stavebnictví: - sádrokartonové podhledy, šikminy, příčky - vnitřní okrasné omítky - zateplovací systémy - malby, nátěry.

Projekční a stavební kancelář RemarK je zaměřená na architekturu, projektování, inženýrskou činnost a následně realizaci vyprojektovaných staveb. Projekce: - půdní vestavby, - rekonstrukce, - novostavby, - instalace a topení.

Projekční a architektonická kancelář. Projektování: - bytové, občanské, průmyslové stavby - 3D počítačová vizualizace projektů. Stavební projekce. Inženýrská činnost. Sídlo firmy: - Janáčkova 371/15, Opava - Malé Hoštice.

Projekty, projektová činnost. Územní rozhodnutí. Stavební povolení.

Stavební a montážní práce - Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - Projektová činnost ve výstavbě

Služby: - návrhy a studie nových průmyslových objektů a areálů - statické výpočty, projekty a prováděcí dokumentaci - kladečské výkresy pro opláštění budov a střech - dodávky a montáže nosných ocelových systémů hal - dodávky a montáže systémů pro opláštění hal včetně betonových obvodových plášťů, oken, dveří, světlíků a vrat - dodávky a ...

Služby: -projektová činnost.

Projektování ve stavebnictví. Inženýrská činnost.

Projektové práce. - inženýrská činnost - oceňování nemovitostí

BP Projekt Projekce stavební, projektování: -od architektonických návrhů po prováděcí projekty -komplexní inženýrská činnost -dodávky interiérů staveb -hlavní těžiště práce je v navrhování administrativních, bankovních, obchodních, restauračních a obytných objektů -dalším zaměřením je navrhování a dodávka ...

Projektové činnosti ve výstavbě.