Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
ATELIER BOTIČ s.r.o. Architektonická a projektová kancelář. Služby: - komplexní předprojektová a projektová příprava veškerých staveb - územně plánovací dokumentace - inženýrské a investorské služby - vedení staveb a projektů - návrhy a realizace interiérů - designerské práce - návrhy výstav a expozic - realitní služby, spojené s ...

Nabídka služeb vedoucího projektů a stavebního inženýra s rozsáhlými zkušenostmi jak z Evropy a Spojených států amerických, tak ze Středního východu. Construction Engineer/ Manager for hire. Willing to relocate worldwide. Detailed profile and background available.

Stavební firma. Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 s obhajobou 2006, 14001:1997, OHSAS 18001:1999 a NBÚ potvrzení. Stavební činnost: -novostavby, rekonstrukce -pozemní a průmyslové stavitelství, inženýring -stavby na klíč (byty, bytové domy, rodinné domy) -stavby památkově chráněné, chrámové stavby -půdní ...

Stavební a obchodní společnost. VŠEOBECNÉ STAVEBNICTVÍ: - provádění veškerých stavebních prací od staveb "na klíč" nebo pouze dodávky určitých celků - rekonstrukce a přestavby bytových i nebytových prostor - stavba RD "na klíč" nebo do fáze rozestavěnosti dle přání zákazníka - výstavba plotů a provádění přípojek inženýrských sítí.

Architektonický ateliér. Navrhování a projektování staveb, územní plánování.

Projektová činnost ve výstavbě: -termovizní měření.

Činnost: - stavebnictví - projekt management - projektová činnost - inženýrská činnost - koordinace BOZP - value engineering.

Činnost: - stavební projekce - projekční práce pro občanskou, bytovou a průmyslovou výstavbu. - realizace staveb.

Činnost: - stavební projekce - inženýrská činnost ve výstavbě.

Činnost: - realizace staveb - projekce staveb - realizace energetických staveb - architektonická kancelář.

Rekonstrukce bytů, domů, chalup a jiných objektů. Výstavba rodinných domů. Zateplování, koupelny, topení, pergoly, schody, podlahy, kamenné mosty, zdi. Provedeme na klíč včetně povolení a projekt. dokumentace. Spolupracujeme s architekty a designery.

Architektonické a projektové činnosti ve výstavbě.

Činnost: - projekční a inženýrská kancelář pro nosné konstrukce a opláštění.

Inženýrská a projekčních společnost. Služby : - příprava staveb - mávrh staveb - realizace staveb. Pro každý projekt sestavuje AED project design team zajišťující kompletní profesní péči. Kromě standardních projektových fází zajišťuje AED project jejich projednání požadovaných správními řízeními. Společnost má autorizaci pro pozemní ...