Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Služby: - architektura - design - interiéry - stavitelství - projektová činnost - autorský a stavební dozor.

Služby: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - zprostředkování obchodu.

Projekce, projektová činnost v investiční výstavbě: -projektování pozemních staveb (rodinné domy, bytové domy, občanská vybavenost, průmyslové objekty).

Projekční a inženýrská činnost.

Projekce, inženýrské sítě, bytová výstavba, rodinné domy, průmyslové a zemědělské stavby.

Provádíme kompletní realizace staveb, 3D vizualizace a designérské návrhy interiérů. Zabýváme se realitní a inženýrskou činností.

Služby: - stavební činnost - projektová činnost ve výstavbě

Projektování a provádění ekologických staveb: -monitoring podzemních vod -kanalizace -vodovody -přírodní bazény bez chemie -sluneční kolektory. Dodávky na klíč: -čistírny odpadních vod. Skládky odpadů. Chemické sklady. Studny (vrtané, kopané ): -projekty -provedení -čerpací zkoušky.

Vypracování všech stupňů projektové dokumentace pozemních staveb: -studie -dokumentace k územnímu řízení -dokumentace ke stavebnímu řízení -dokumentace k provedení stavby -dokumentace skutečného provedení -zaměření a vyhotovení dokumentace stavu stávajících objektů. Grafické i textové výstupy formou PC.

Tvorba urbanistických plánů a studií, návrhů interiérů, zahradní architektury a rekonstrukce historických objektů.

Jsme odborníci na kompletní řešení staveb, jejich koncepci, architekturu a realizaci. Nabízíme vám komplexní služby při budování a modernizaci nadstandardního bydlení.

Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Poskytování architektonických a inženýrských služeb. Inženýrské služby ve stavebnictví. Činnost organizačních a ekonomických poradců. Projektová činnost ve výstavbě. Realitní kancelář. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a ...

Práce, řemeslo: - stavební firma - provádění staveb včetně jejich změn - stavby na klíč - rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů - půdní nástavby a vestavby - renovace a opravy fasád, nátěry fasád - betonářské práce - ostatní stavební práce dle dohody.

Stavební činnost: -rodinné a účelové stavby -rekonstrukce budov -půdní vestavby -od projektové dokumentace po kolaudaci -projekce stavební.

Projekce a realizace staveb. Projekty rodinných domů. Technické prohlídky objektů. Vypracování technických zpráv.

Činnost: - stavební činnost - rekonstrukce - stavební projekce

Činnost: -inženýrská -obchodně poradenská ve stavebnictví -ekonomické a finanční poradenství.

Stavební a montážní práce. Investorsko - inženýrská činnost. Montáže zakázkových interiérů. Konzultační a poradenská činnost. Komplexní dodávky stavebních celků - bytové objekty, banky, hotely, obchodní centra a nemocnice. Rekonstrukce objektů. Stavební a inženýrská činnost.

Ateliér archiSPACE - projektová činnost ve výstavbě - architektonické, designérské služby

Průkaz energetické náročnosti za bezkonkurenční cenu Zajišťujeme projektovou dokumentaci pozemních staveb. Pro Vaši stavbu Vám vystavíme průkaz energetické náročnosti budovy PENB (dříve energetický štítek ) či pro Vás vypracujeme požárně bezpečnostní řešení stavby ( PBŘS ), a to za nejnižší ceny na trhu! Kontaktujte nás.

Provozování inženýrské činnosti v investiční výstavbě. Technický dozor při realizacich.

Služby: - architektonická činnost a příprava projektové dokumentace pro občanské a průmyslové stavby.