Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekční práce: - projekty dopravních staveb.

Stavby: - inženýrské, průmyslové, bytové, občanské (novostavby i rekonstrukce). Úprava, výstavba: - zpevněné plochy, komunikace. Odpady: - likvidace - nebezpečný odpad. Realizace: - inženýrské sítě - voda, kabeláž, plyn, kanalizace. Zemní práce. Stavební projekce, projektování.

Činnost: - projekty velkých ekologických staveb ve spolupráci s IKA VIN 112 - pasportizace objektů a nastavení informačních dat o objektech - správa domů a FM systémy

Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství.

Projekční a inženýrská činnost v oblasti vodního hospodářství a pozemních staveb

Služby: - architektonické - inženýrské - projekční.

Projekce, projektant: - stavební, staveb - pozemní stavby. Inženýrská činnost ve výstavbě. Sídlo firmy: - V Zahradách 3182, Frýdek-Místek.

Komplexní příprava a provádění staveb na klíč včetně projektové dokumentace, zajištění potřebných podkladů pro povolení stavby a technický dozor. Stavební rozpočty včetně výkazů výměr. Železobetonové monolitické konstrukce, pohledové betony.

Architektonická kancelář. Projekční práce.

Architektonické a inženýrské činnosti. Stavební projekce.

Projektová kancelář. Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování).

Projektování, dodávky a montáž průmyslových staveb.

Stavební firma Služby: - technický dozor investora - projekce - poradenství.

Práce: - kompletní projekty sportovních a rekreačních zařízení.

Společnost je certifikována ISO 9001:2009. Projekční organizace, projekční činnost: -stavby dopravní, pozemní -dálnice, silnice, cesty (komunikace ve městě) -projektování mosty - betonové, ocelové, spřažené, dřevěné, lávky, opěrné zdi. Autorský a technický dozor na stavbě. Statika konstrukcí, stavba mostů, hlavní a běžné prohlídky ...

Projektová činnost - architekt. Urbanismus, územní plánování. Ing.arch. Pavel Tománek Ing.arch. Petr Kopecký

Návrhy, projekty, zajištění: -stavby -interiéry. Architektonická kancelář.

Projekční a inženýrská činnost.

Architekt - návrhy a projekty bytových, občanských a průmyslových staveb včetně interiérů, zpracování územních a urbanistických studií a regulačních plánů