Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekční kancelář: - stavební projekce - komplexní architektonické a stavební poradenské služby - typové projekty - osazování typových domů na konkrétní pozemek - individuální zakázky - inženýrská činnost

Stavební práce: - rekonstrukce, opravy bytových prostor - stavební dozor.

Projektové práce, inženýrství pro biotechnologii. Konstruktérské služby

Projekční činnost v zahradní a krajinářské architektuře, dendrologické průzkumy, pasportizace zeleně, projekty údržby zeleně, projekty zahrad u rodinných domů, projekty dětských hřišť a sportovních areálů, projekty a rekonstrukce historických zahrad.

TC I-I poskytuje inženýrské konstrukční a technologické služby v letectví, kolejových vozidlech, energetice a obecném strojírenství; nosné konstrukce, interiéry, vývoj systémů (elektroinstalace, hydraulika), výrobní přípravky, zajištění a podporu výroby i vlastní výrobní realizaci.

Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby: -zhotovení projektu pro územní řízení -zhotovení projektu pro stavební povolení -zhotovení průkazu energetické náročnosti budovy.

Architektonická a projekční činnost, komerční interiery.

Nabízíme služby: - projektování rodinných domků - realizace rodinných domků - inženýrská činnost - typové projekty - stavební činnost.

Naše služby: - architektonické studie 3D vizualizace objektu - projektová dokumentace všech stupňů stavebního řízení.

Projektová kancelář HIBIS s.r.o. byla založena 4.1.2003. Kancelář je zaměřena na statiku stavebních konstrukcí v oboru: - pozemních - inženýrských - průmyslových staveb a to jak novostaveb, tak i rekonstrukcí. Vychází ze zkušeností s poskytováním služeb investorům, architektům, stavebním projektantům i dodavatelským organizacím. ...

JS stavební firma. Stavební práce: - stavby na klíč, rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů, bytů - občanská, průmyslová výstavba - výměna oken. Stavební projekce. Sídlo firmy: - Veřovice 246.

Činnost: - architektonická - inženýrská - projektová.

Zajišťování inženýrské, projektové a realizační činnosti v investiční výstavbě.

Naše společnost se zabývá statikou pozemních staveb a to jak novostaveb, tak rekonstrukcí. Společnost komplexně zajišťuje vypracování statické části projektů ve stupních dokumentace od studie až po prováděcí a dodavatelské dokumentace, včetně technického dozoru na stavbách. Společnost dále provádí speciální dynamické, nelineární a ...

Projektová kancelář: -Stavby pro bydlení -Občanské stavby -Průmyslové stavby - získání dotace z programu Zelená úsporám

Návrhy, projekce a zprostředkování realizace: -interiéry: -prodejny, ordinace, banky, restaurace, bary, kuchyně, kanceláře. Služby: -vybavení interiérů: -typový nebo atypický nábytek včetně doplňků -koberce, žaluzie a osvětlení.

Projektová činnost v investiční výstavbě.

Projekční činnost: - nové NTL, STL, VTL plynovody - nové STL, VTL regulační stanice zemního plynu - rekonstrukce NTL, STL, VTL plynovodů - vnitřní rozvody plynu. Inženýrská a investorská činnost: - poradenská činnost - příprava k výběrovému řízení na zhotovitele stavby - předrealizační příprava a předání stavby zhotoviteli - ...

Inženýrská činnost ve stavebnictví: - inženýrské činnosti v přípravné fázi projektu - zajištění výběru zhotovitele projektové dokumentace DUR a DSP, včetně projektu EIA - zajištění zpracování dokumentace pro územní a stavební řízení, včetně dokumentace pro výběr zhotovitele (zhotovitelů) stavby.

Projekce - dopravní stavby: - modernizace železničních a tramvajových tratí - rekonstrukce - silnice, komunikace - geotechnika - geodetické práce - mosty, tunely.

Developerská činnost. Služby: - vypracování a dodání projektové dokumentace vč. autorského dozoru - inženýrské služby - výstavba, rekonstrukce - technický dozor - dodávka staveb na klíč.

Kancelář B.B.D.s.r.o. dnes zajišťuje projektovou dokumentaci a inženýrskou činnost ve všech oblastech stavebnictví. Jedná se především o tyto stavby : Stavby pro bydlení : - bytové domy - rodinné domy - půdní vestavby.

Architektonické, projektové a inženýrské služby.