Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekce, projektování: - vytápění, vzduchotechnika a zdravotechnika. Inženýrská činnost ve výstavbě, technická zařízení budov. Autorizovaný technik pro techniku prostředí staveb. Stavební dozory. Revize: - vyhrazené plynové zařízení.

Stavební firma Praha - DOOM - PM stavby zajišťuje služby ve stavebnictví, střechy, stavby na klíč i půdní vestavby. Naše stavební firma je generálním dodavatelem staveb. Realizujeme: - zateplení - rekonstrukce a opravy panelových domů - opravy šikmých i plochých střech - projekty pro půdní vestavby s realizací na klíč. Kompletně ...

Architektonický atelier: -vypracování architektonických studií -vypracování kompletních projektů staveb -vypracování územních plánů

Projektová činnost ve výstavbě. Realitní kancelář.Ochrana životního prostředí a přírody, výpočet záborů pozemků a výpočet odvodů za vynětí ze zemědělského půdního fondu, ÚSES, pozemkové úpravy, rekultivace a zemědělství.

Projekční kancelář. Projektování, projekce: - inženýrské a vodohospodářské stavby - inženýrské sítě - vodovody, kanalizace - čistírny odpadních vod - úpravny vody - chladící okruhy technologických celků - čerpací, filtrační stanice - úpravy toků, revitalizace - technické dozory staveb - komplexní inženýrská činnost ve výstavbě.

-projekty rodinných a bytových domů, menších průmyslových staveb -návrhy interiérů, zahrad, terénních a sadových úprav -statické výpočty a návrhy konstrukcí z téměř celého spektra stavební výroby občanské, průmyslové i dopravní

Výroba, montáž, prodej: -sbíjené a lepené vazníky -rekonstrukce střech. Stavební práce: -projektování -stavby na klíč -rodinné domy i průmyslové stavby -rekonstrukce -tesařské práce -inženýrská činnost včetně projektu -stavební dozor -nákup a prodej.

Projekční a inženýrská činnost ve výstavbě.

Projekční kancelář: - stavební projekce - komplexní architektonické a stavební poradenské služby - typové projekty - osazování typových domů na konkrétní pozemek - individuální zakázky - inženýrská činnost

Stavební práce: - rekonstrukce, opravy bytových prostor - stavební dozor.

Projektové práce, inženýrství pro biotechnologii. Konstruktérské služby

Projekční činnost v zahradní a krajinářské architektuře, dendrologické průzkumy, pasportizace zeleně, projekty údržby zeleně, projekty zahrad u rodinných domů, projekty dětských hřišť a sportovních areálů, projekty a rekonstrukce historických zahrad.

TC I-I poskytuje inženýrské konstrukční a technologické služby v letectví, kolejových vozidlech, energetice a obecném strojírenství; nosné konstrukce, interiéry, vývoj systémů (elektroinstalace, hydraulika), výrobní přípravky, zajištění a podporu výroby i vlastní výrobní realizaci.

Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby: -zhotovení projektu pro územní řízení -zhotovení projektu pro stavební povolení -zhotovení průkazu energetické náročnosti budovy.

Architektonická a projekční činnost, komerční interiery.

Nabízíme služby: - projektování rodinných domků - realizace rodinných domků - inženýrská činnost - typové projekty - stavební činnost.

Naše služby: - architektonické studie 3D vizualizace objektu - projektová dokumentace všech stupňů stavebního řízení.

Projektová kancelář HIBIS s.r.o. byla založena 4.1.2003. Kancelář je zaměřena na statiku stavebních konstrukcí v oboru: - pozemních - inženýrských - průmyslových staveb a to jak novostaveb, tak i rekonstrukcí. Vychází ze zkušeností s poskytováním služeb investorům, architektům, stavebním projektantům i dodavatelským organizacím. ...

JS stavební firma. Stavební práce: - stavby na klíč, rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů, bytů - občanská, průmyslová výstavba - výměna oken. Stavební projekce. Sídlo firmy: - Veřovice 246.

Činnost: - architektonická - inženýrská - projektová.

Zajišťování inženýrské, projektové a realizační činnosti v investiční výstavbě.

Naše společnost se zabývá statikou pozemních staveb a to jak novostaveb, tak rekonstrukcí. Společnost komplexně zajišťuje vypracování statické části projektů ve stupních dokumentace od studie až po prováděcí a dodavatelské dokumentace, včetně technického dozoru na stavbách. Společnost dále provádí speciální dynamické, nelineární a ...