Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Komplexní služby v realizaci interiérových projektů. Architektonické služby. Projekt: - blokové schéma - spaceplanning - dispoziční řešení - interiérová studie - projekt interiéru - vizualizace. Ostatní služby: - koordinace - montáže - doprava - záruční a pozáruční servis - inventarizace, pasportizace - stěhování ...

Projekce. Činnost: -projektová novostavby, rekonstrukce -poradenská.

Projekty, projekce: -všechny stupně jak obytných staveb, tak průmyslových, polyfunkčních či sportovních objektů. Rekonstrukce včetně památkových objektů, půdními vestavbami apod. V oblasti bytové výstavby se věnujeme vývoji modulových systémů. Stále častěji projektované objekty také realizujeme, a to i včetně interiéru.

Zajištění: -komplexní projektové práce -inženýrské činnosti -stavby od studie až po kolaudaci -výběrová řízení dodavatele stavby -projekty inženýrských sítí -projekty všech druhů vytápění -přípojky a rozvody plynu včetně propan-butanu.

Dodávky staveb. Projekce. Služby: -inženýrsko-investorské -realitní -geodetické.

Stavební výroba: - generální dodávky průmyslových staveb, hal, občanských staveb, rodinných domů - komplexní rekonstrukce - elektromontážní práce - stavební projekce - inženýring. Sídlo firmy: - Poštovní 39/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Stavební dozor, inženýrská činnost. Zajistíme: - stavby na klíč - výstavba a rekonstrukce domů, bytů a bytových jader - stavební dozor na veškeré stavební práce.

Ensin - katalogové nízkoenergetické a pasivní rodinné domy vlastní produkce - vypracování individuálních projektů - energetické poradentsví, zpracování energetických posudků a štítků - projekty pro dotace v oblasti úspor energií.

Projekce: - stavební (rodinné domy, pozemní stavby). Architektura, rekonstrukce, interiéry: - architektonické studie - projekty pro územní a stavební řízení - realizační projekty - inženýrská činnost - autorský a technický dozor. Urbanismus : - zastavovací urbanistické studie - regulační plány - územní ...

Projekční práce: - projekce, projektová činnost.

Služby pozemního a inženýrského stavitelství. Nabídka instalatérských prací, architektonických a inženýrských činností či souvisejícího technického poradenství.

Konzultační a inženýrská firma. Služby: Projektové řízení: - hodnotová analýza - posouzení věcného rozsahu staveb - kontrola rozpočtových nákladů - řízení časových plánů - řízení jakosti - podpora stavebních dozorů - řízení smluv - řízení změn - řízení rizik - řízení zdrojů - řízení průběhu projektu - finanční řízení ...

Projekční kancelář. Projektová dokumentace, projekty staveb. Inženýrská činnost. Zpracování analýzy energetické náročnosti stavby. Zajištění podkladů pro zpracování žádosti o dotaci v rámci programu Zelená úsporám.

Stavební projekce: - bytové a občanské a průmyslové stavby - interiéry. Architektonické studio.

Projektování, projekce, inženýrská činnost.

Služby: -projektová činnost -zpracování žádosti o dotaci finančních prostředků -ekonomický audit -inženýrská činnost ve výstavbě -dozory na stavbách -reklamní činnost -realizace výběrových řízení - VZ.

Služby: - stavební projekce - statické posudky - rekonstrukce památkových objektů - stavební dozor.

Stavební činnost. Výstavba: - bytové, občanské a průmyslové stavby. Pozemní a inženýrské stavitelství. Stavební projekce. Nákup, prodej: - nemovitosti, reality.

Projektová činnost v investiční výstavbě: - vytápění, vzduchotechnika. Stavební projekce.

Stavební firma. Návrh a realizace: -povrchové úpravy interiéru a exteriéru stavebních objektů -zprostředkování služeb. Projekční činnost.

Společnost INFRAM a.s. vznikla v roce 1996 jako inženýrská a konzultační firma. Společnost dnes nabízí mnohostranné profesionální služby související s přípravou a zajištěním realizace staveb, jedná se zejména o: - project management - inženýrské činnosti - projektové, průzkumné a diagnostické práce - konzultační a školící činnosti.

Provádění staveb, jejich změny a odstraňování dále pak nabízí projektové, poradenské a inženýrské práce, stavební dozor. Služby a produkty : -Inženýrská činnost a poradenská činnost v investiční výstavbě -Ostatní zprostředkovatelská činnost, velkoobchod maloobchod -Nabídka projektových a inženýrských prací: - příprava zakázky – ...

Projektování, statika, software: -statické výpočty -statické posudky -pozemní a dopravní stavby -betonové, železobetonové a ocelové konstrukce. Prodej CAD software.